Pohjois-Karjalan lomituspalvelut

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut
 

Pohjois-Karjalan lomituspalveluiden tehtävänä on järjestää lomituspalvelulain mukaiset palvelut niin, että alueen lomituspalveluihin oikeutetut maatalousyrittäjät pystyvät irrottautumaan turvallisin mielin päivittäisistä välttämättömistä karjanhoitoon kuuluvista töistä. Huomioimme kaikkien osapuolten tarpeet ja toivomukset niin, että lomitukset jakautuvat tasaisesti ympäri vuoden.

Lomituspalveluiden tuottaminen perustuu Melan kanssa tehtyyn toimeksianto-sopimukseen. Isäntäkuntana toimii Tohmajärven kunta.

Lomitusyksikön tavoitteena on tuottaa laadukkaita, hyvän lomituskäytännön mukaisia lomituspalveluja alueen maatalousyrittäjille yhteistyössä ammattitaitoisten lomittajien, toimistohenkilökunnan ja viljelijöiden kanssa.

Toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun, sekä vahvaan asiantuntemukseen ja ammattiosaamiseen, jota ylläpidetään ja kehitetään. Laatu syntyy halusta toimia asiakkaiden hyväksi.

Lomitustoimintaa hoidetaan yhteistyössä lomituksen sidosryhmien kanssa taloudellisesti ja ammattitaidolla ottaen huomioon myös toiminnan luotettavuus ja tasavertaisuus sekä työturvallisuus.

 

 

 

 

   

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut logo