Pohjois-Karjalan lomituspalvelut

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut

 

Pohjois-Karjalan lomituspalveluiden tehtävänä on järjestää lomituspalvelulain mukaiset palvelut niin, että alueen lomituspalveluihin oikeutetut maatalousyrittäjät pystyvät irrottautumaan turvallisin mielin päivittäisistä välttämättömistä karjanhoitoon kuuluvista töistä. Huomioimme kaikkien osapuolten tarpeet ja toivomukset niin, että lomitukset jakautuvat tasaisesti ympäri vuoden.

Lomituspalveluiden tuottaminen perustuu Melan kanssa tehtyyn toimeksianto-sopimukseen. Isäntäkuntana toimii Tohmajärven kunta.

Lomitusyksikön tavoitteena on tuottaa laadukkaita, hyvän lomituskäytännön mukaisia lomituspalveluja alueen maatalousyrittäjille yhteistyössä ammattitaitoisten lomittajien, toimistohenkilökunnan ja viljelijöiden kanssa.

Toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun, sekä vahvaan asiantuntemukseen ja ammattiosaamiseen, jota ylläpidetään ja kehitetään. Laatu syntyy halusta toimia asiakkaiden hyväksi.

Lomitustoimintaa hoidetaan yhteistyössä lomituksen sidosryhmien kanssa taloudellisesti ja ammattitaidolla ottaen huomioon myös toiminnan luotettavuus ja tasavertaisuus sekä työturvallisuus.

 

 

Yhteinen asiointi

Lomituspalveluissa käytetään sähköisiä palveluita. Lomitusnettiin pääset kirjautumaan: https://www.mela.fi/asiointipalvelut/ 

Maatalousyrittäjän lomitusliiteiden lähettäminen onnistuu osoitteesta https://miunpalvelut.fi/tohmajarvi/maatalousyrittajan-lomitusliite
Sijaisapuhakemukset tehdään melan asiointipalveluissa.

Sähköpostilla asioidessa pyydämme käyttämään osoitetta lomatoimisto@tohmajarvi.fi

 

   

Pohjois-Karjalan lomituspalvelut logo