Työllisyyspalvelut kesätyöllistäminen

Työllisyys Kesätyöllistäminen

 

Nuorten työllistäminen

Tohmajärven kunta tarjoaa vuosittain tohmajärveläisille nuorille kesätyömahdollisuuksia kunnan eri toimialoilla. Lisäksi kunta maksaa työnantajille nuoren työllistämistukea tohmajärveläisen nuoren työllistämisestä. Tätä tukea voivat työnantajat hakea ympäri vuoden ja sitä myönnetään määrärahojen puitteissa. 

 

Kunnan kesätyöpaikat 2021

Tohmajärven kunta palkkaa tänä vuonna 22 tohmajärveläistä 15-25 -vuotiasta nuorta kesätöihin. Etusija on alle 19-vuotiailla nuorilla, joilla ei ole aikaisempaa palkkatyökokemusta.

Kesätöitä on tarjolla kiinteistöhuollossa 5 paikkaa (joista yksi Värtsilään), ruoka- ja siivouspalveluissa yhteensä 5 paikkaa (2 keittiöön, 3 siivoukseen), nuoriso- ja liikuntapalveluissa 6 paikkaa, sivistyspalveluissa 3 paikkaa (erilaisia järjestely- ja toimistotehtäviä) sekä työllisyyspalveluissa kaksi paikkaa puutarha/puistoalueiden hoitotehtäviin. Lisäksi otamme yhden nuoren kunnanvirastotalolle yleisiin järjestely- ja siistimistehtäviin. Haku kunnan kesätyöpaikkoihin on vuosittain maaliskuussa Kuntarekryn kautta ja se on tänä vuonna jo päättynyt. Tänä vuonna korona-tilanne alueella saattaa vaikuttaa työjaksojen ajankohtiin/tehtäviin, mutta niistä sovitaan tarvittaessa jokaisen valitun kanssa erikseen.

 

Nuori, voit hakea töitä myös yrityksistä ja yhdistyksistä. Huom. Kunnan tukea ei kuitenkaan voi saada yritys/yhdistystyöllistämiseen, mikäli nuori on saanut kunnasta työpaikan.
 

Nuorten työllistämistuki 

Kunta tukee yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityisiä työnantajia työllistämään nuoria myöntämällä avustusta palkkauskuluihin. Avustus on 50 % palkkauskustannuksista, kuitenkin enintään 400 €/nuori/vuosi. Avustusta voi hakea ympäri vuoden ja sitä myönnetään määrärahojen puitteissa. Nuorten työllistämisessä ei ole henkilöylärajaa, vaan kukin työnantaja voi halutessaan palkata useita nuoria ja tuen voi saada jokaiselle. Tässä tarkemmat ohjeet ja hakulomake

Yhteystiedot

PTV-sisältö