Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalvelut

Varhaiskasvatuspalveluiden tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista sekä tukea perheitä kasvatustehtävässä ja vanhemmuudessa.

Varhaiskasvatuksen toimintamuodot ovat päiväkotihoito, perhepäivähoito, ryhmäperhepäivähoito, esiopetus ja esiopetuksen leikkitoiminta.

Vanhempainrahakauden jälkeen huoltajat voivat hakea lapselle kunnallista päivähoitopaikkaa tai vaihtoehtoisesti Kansaneläkelaitokselta (Kela) kotihoidon tai yksityisen hoidon tukea.

 

Ohje päivähoitoaikojen ilmoittamisesta

Sähköiset lomakkeet Miunpalveluissa

Lomakkeet (tulostettavat)

Avoimet työpaikat varhaiskasvatuksessa

PAU:n lakko vaikuttaa Tohmajärven kunnan laskutukseen

11.11.2019 alkaneen PAU:n lakon vuoksi Tohmajärven kunnan laskutus ja muu postin kulku keskeytyy. Tohmajärven kunta ei lähetä laskuja tai muita kirjeitä lakon aikana. Lakon aikana syntyvät laskut lähetetään, kun lakon päättymisaika on tiedossa, jolloin niihin voidaan määritellä uudet eräpäivät. Edellä esitetty koskee myös e-laskuja.

Varda

-varhaiskasvatuksen tietovaranto Vardaan tallennetaan varhaiskasvatuksessa olevia lasten ja huoltajien tietoja

Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on 1.1.2019 käyttöön otettu kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksen toimipaikoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä.

Lisätietoa

Varda seloste