Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuspalvelut

Varhaiskasvatuspalveluiden tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista sekä tukea perheitä kasvatustehtävässä ja vanhemmuudessa.

Varhaiskasvatuksen toimintamuodot ovat päiväkotihoito, perhepäivähoito, ryhmäperhepäivähoito, esiopetus ja esiopetuksen täydentävä varhaiskasvatus.

Vanhempainrahakauden jälkeen huoltajat voivat hakea lapselle kunnallista päivähoitopaikkaa tai vaihtoehtoisesti Kansaneläkelaitokselta (Kela) kotihoidon tai yksityisen hoidon tukea.

Ajankohtaista

Syksyn päivähoito

Muistathan hakea ensi syksyn varhaiskasvatuspaikkaa hyvissä ajoin, sillä järjestelyaika on neljä kuukautta hakemuksen saapumisesta. Paikan voi saada kahdessa viikossa hakemuksen jättämisestä, jos lapsen huoltaja saa äkillisesti työ- tai opiskelupaikan.

Etätyösuositus

Huom! Tohmajärven kunnassa on voimassa laaja etätyösuositus maakunnan koronatilanteen vuoksi.

Suosittelemme asiointia sähköisesti tai puhelimitse. Mikäli asia vaatii henkilökohtaista tapaamista, pyydämme varaamaan ajan etukäteen sekä huomioimaan asioidessa käsi- ja yskimishygienian, turvavälit sekä maskien käytön THL:n ja Siun soten ohjeistuksen mukaan.

 

PTV-sisältö

Varhaiskasvatuksen toimisto

Varhaiskasvatuksen toimisto

Käyntiosoite:
Kirkkotie 6 A,  2. kerros
82600 Tohmajärvi

Postiosoite:
Järnefeltintie 1
82600 Tohmajärvi

Toimiston aukioloajat

ma klo 9:00 - 17:00
ti-to klo 9:00 - 16:00
pe klo 9:00 - 15:00