Matkailu valikon kuva

Matkailu pääteksti

Suuntana Tohmajärvi

Tohmajärvi on nykyaikainen maaseutupitäjä, jolla on pitkä ja vivahteikas historia. Näille matkailun sivuille olemme koonneet matkailijalle tarpeellisen, tiiviin tietopaketin, josta löydät tietoa sekä majoitus- että ruokapaikoista, nähtävyyksistä, tapahtumista ja muista aktiviteeteista. Tervetuloa tutustumaan menneisyyteemme ja nykyisyyteemme, tule vieraaksemme!

 

Matkailun niin sanottu pääsivu

Matkailuneuvonta

Matkailuesitteitä löydät kunnan virastotalolta ja paikallisista matkailutoimistoista.

Kunnassa sijaitsevat infot:

Itähuolinta, Ysitien Portti

Kauppatie 4 A, Niirala
0500 164 351
asiakaspalvelu@itahuolinta.fi
Saatavana esitteitä ja muuta infoa, myös venäjän kielellä. Avoinna ympäri vuoden ma-pe klo 9-17. Infossa myös nettipiste

Kunnanvirasto

Järnefeltintie 1, Tohmajärvi
040 105 4013
kunnanvirasto@tohmajarvi.fi
Kunnanviraston aulassa on monipuolinen lajitelma matkailu- ja muita kuntaa koskevia esitteitä sekä muun muassa Keski-Karjala -esitettä, Via Karelia -matkailukartta ja Sinisen Tien esitteitä. 

Renkituvan kahvio

Kirkkotie 14, Tohmajärvi
050 363 6154
Saatavana matkailuesitteitä, muun muassa Pohjois-Karjalan museot -esite sekä henkilökohtaista neuvontaa. Avoinna kesäisin.

Pitäjäntuvan kahvio

Kirkkotie 600, Kirkkoniemi, Tohmajärvi
050 373 8172
Saatavan joitakin matkailuesitteitä sekä henkilökohtaista neuvontaa. Avoinna kesäisin.

Puun Sielu

Vehkavaarantie 250, Onkamo
0500 253 722 / Natasha
Saatavana joitakin matkailuesitteitä sekä henkilökohtaista neuvontaa, erityisesti venäjäksi. Avoinna lähes ympäri vuoden.

Venäjällä käynti

Huomioithan, että rajanylitys edellyttää voimassa olevaa passia ja viisumia. Viisumin hankinta kannattaa laittaa vireille hyvissä ajoin ennen suunniteltua käyntiä Venäjällä.
Viisumipalveluita Tohmajärvellä tarjoavat Tohmajärven matkapalvelu ja Lämpöidea.

Mitä muualla Pohjois-Karjalassa?

Kun kaipaat tietoja muista pohjoiskarjalaisista matkakohteista tai etsit räätälöityä matkapakettia ryhmällesi, käy kurkkaamassa VisitKarelia -sivuja.
Tohmajärveen kannattaa tutustua tarkemminkin kuin matkakohteena, muuttajan näkökulmasta koottua monenlaista tietoa löytyy sivustolta keskikarjalaan.fi

Tohmajärven 360

Yhteystiedot

PTV-sisältö