Esikoululaisen päivähoito

Esikoululaisen täydentävä varhaiskasvatus/ osapäivähoito

Esikoululaisen täydentävä varhaiskasvatus/ osapäivähoito

Esioppilaalla on mahdollisuus osallistua esiopetusajan ulkopuoliseen osapäivähoitoon aamuisin ennen esiopetuksen alkua tai sen jälkeen iltapäivällä.

Sähköisen ja tulostettavan hakemuksen esikoululaisen täydentävään varhaiskasvatukseen löydät täältä

 

Kemiessä esioppilaan tarvitsemaa varhaiskasvatusta järjestetään Maiju Lassilan koululla osapäivähoitoa tarvitsevien esioppilaiden yhdistettynä ryhmänä klo 6.30–17.00 välisenä aikana.

Tikkalassa esioppilaan tarvitsemaa varhaiskasvatusta järjestetään Tikkalan päiväkodin Peurankellojen ryhmässä päiväkodin aukioloaikojen mukaisesti.

 

Ilmoita hoitoajat DaisyFamilyssa.

Ohjeita hoitoaikojen ilmoittamiseen löydät täältä.

Viranhaltijapäätökset lapsen esiopetuksesta ja täydentävästä päivähoidosta löydät eDaisysta.

 

Maksut

Esiopetuksen lisäksi tarjottavassa varhaiskasvatuksessa käytämme tuntiperusteinen asiakasmaksujärjestelmää: varhaiskasvatuksen kuukausitunnit varataan vähentämällä koko kuukauden hoidontarpeesta esiopetukseen käytettävät 20 h/vko. Esiopetusta täydentävän varhaiskasvatuksen osalta on käytössä myös lisäporras 0 - 30 t/kk.

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut ja maksuperusteet löydät täältä.

 

Vuorohoito

Jos lapsella on säännöllinen vuorohoidon tarve, niin hoito järjestetään ryhmäperhepäiväkoti Keijukassa Käenpesän päiväkodilla. Jos vuorohoidon tarve on satunnaista tai hyvin epäsäännöllistä, järjestetään varsinainen hoito osana esiopetuksen hoitoryhmiä ja satunnainen vuorohoito Keijukassa.