Hoitoaikojen ilmoittaminen ohjeita

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen

 

Varhaiskasvatuksen (päivähoidon ja esiopetuksen täydentävän varhaiskasvatuksen) hoitoajat ja poissaolot ilmoitetaan sähköisesti DaisyNetissä.

Ilmoitathan hoitoajat ja poissaolot hyvissä ajoin. Sähköinen hoitoaikojen ilmoittaminen sulkeutuu keskiviikkoisin klo 7:00 ei seuraavan, vaan sitä seuraavan viikon osalta;

esimerkiksi viikon 3 hoitoaikojen ilmoittaminen sulkeutuu viikolla 1 keskiviikkona klo 7.

 

Huomioithan, että laskutukseen nousee päiväkohtaisesti joko varattu tai toteutunut hoitotuntimäärä, riippuen siitä, kumpi on korkeampi. Poissaolojen ilmoittamiseen kannattaa siis kiinnittää erityistä huomiota.

 

Jos hoitoaikojen ilmoittaminen ehtii lukkiutua

Jos et saa ilmoitettua tai muutettua hoitoaikoja ennen lukkiutumista esim. työvuorojen muuttuessa, voit ottaa yhteyttä varhaiskasvatuksen toimistoon puh. 0401054121 email tiina.tuhkanen@tohmajarvi.fi. Päiväkodin ja esikoulun osalta voit ilmoittaa hoitoajat myös päiväkodin johtajalle ja perhepäivähoidon osalta varhaiskasvatuksen päällikölle. Varhaiskasvatuksen henkilökunta lisää hoitoaikoja järjestelmään vain lukkiutuneiden viikkojen osalta.

Yhteystiedot: Jenni Isoviita-Parikka, päiväkodin johtaja puh. 0504479470 sposti jenni.isoviita-parikka@edu.tohmajarvi.fi ja Elisa Havukainen, varhaiskasvatuksen päällikkö puh. 0401054120 sposti elisa.havukainen@tohmajarvi.fi.

 

PTV-sisältö