Sisältöjulkaisija

angle-left "Kuvaa Sinun Tohmajärvesi" valokuvakilpailu

"Kuvaa Sinun Tohmajärvesi" valokuvakilpailu

Tohmajärven kunnasta löytyy kuvankaunista luontoa, upeita rakennuksia ja kulttuuri- sekä perinnemiljöötä, vauhdikasta tekemistä, erilaisia tapahtumia, kerrassaan mainioita ihmisiä ja paljon muuta. Mikä sinun mielestäsi on parasta Tohmajärveä? Kerro se digikuvin! Kilpailu on avoin kaikille.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Tohmajärven kunta.

Osallistumalla kilpailuun annat Tohmajärven kunnalle oikeuden julkaista ja käyttää kuvaasi Tohmajärven kunnan viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ilman erillistä korvausta.

Kilpailuun osallistuminen ja säännöt

Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvan ottamiseen ja julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen. Kuva ei saa olla hyvän maun vastainen. Mikäli kuvissa esiintyy alaikäisiä lapsia, tulee esittää lasten huoltajan allekirjoittama kuvauslupa.

Kuvan tulee olla Tohmajärven kunnan alueelta ja kuvata Sinun Tohmajärveäsi parhaimmillaan.

Kuvan yhteydessä tulee ilmoittaa:

  • kuvan nimi
  • kuvaamispaikka
  • kuvaajan nimi ja yhteystiedot

Kuvaajalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin. Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.

Kuvan tulee olla mahdollisimman laadukas, jotta kuvaa voidaan tarvittaessa jatkokäsitellä.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä teemanmukainen kuva tai ulkoisesti tallennettu kuvalinkki sähköpostilla osoitteeseen anne.hyttinen@tohmajarvi.fi

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla. Osallistumalla kilpailuun osallistujan katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja katsovan ne itseään sitoviksi.

Kaikista valokuvauskilpailun sääntöjen puitteissa hyväksytyistä kuvista järjestetään valokuvanäyttely, jossa yleisö voi antaa äänensä suosikkikuvilleen. Kuvan nimi ilman kuvaajan tietoja julkaistaan jokaisen näyttelykuvan yhteydessä.

Kilpailuaika

Kilpailu on käynnissä 18.6.-15.8.2021 välisen ajan. Kilpailuajan ulkopuolella toimitettuja kuvia ei huomioida kilpailussa.

Voittajien valinta

Kilpailu on kaksiosainen:

  1. Tohmajärven kunnan edustajista koostuva raati valitsee ”Kunnan suosikki” -kuvan, josta tehdään jättikokoinen maisemointibanderolli. Maisemointibanderolli sijoitetaan Nordea-talon eteen edistämään ympäristömaisemointia.
  2. ”Yleisön suosikkikuvat” (3 kpl) valitaan yleisöäänestyksen perusteella kuvauskilpailun päättymisen jälkeen järjestettävässä valokuvanäyttelyssä.

”Kunnan suosikki” valitaan viikolla 34. ”Yleisön suosikkikuvat” valitaan valokuvanäyttelyn päättymisen jälkeen viikolla 40. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kaikki voittajakuvat julkaistaan Tohmajärven kunnan Instagram- ja Facebook-sivuilla. Myös muita kuvia tullaan käyttämään Tohmajärven kunnan viestintä- ja markkinointimateriaaleissa.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on lahjakortteja Tohmajärveläisiin pienyrityksiin. Voittajat voivat itse valita mihin Tohmajärven kunnan alueen yritykseen lahjakortin haluavat käyttää.

Kunnan valinta:

  • Kuvan jättisuurennos maisemointibanderolliin sekä 200 euron lahjakortti voittajan valitsemaan yritykseen.

Yleisön suosikit (eniten valokuvanäyttelyssä ääniä saaneet):

  1. sija: 150 euron lahjakortti voittajan valitsemaan yritykseen.
  2. sija: 100 euron lahjakortti voittajan valitsemaan yritykseen.
  3. sija: 50 euron lahjakortti voittajan valitsemaan yritykseen.

 

 

Lisätietoja