Uutiset alisivun pääkuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Varausten nouto alkaa 11.5.2020

Varausten nouto alkaa 11.5.2020

Varauksia voi noutaa Tohmajärven kirjastosta 11.5. lähtien ma klo 12-18 ja ti-pe klo 10-15.

Noutaminen on niin sanottua pika-asiointia eli noutoalue on rajattu, eikä kirjaston tiloihin voi jäädä oleskelemaan. Tilassa asioidaan yksi kerrallaan ja lainaaminen tapahtuu automaatilla.

Varaukset tehdään ensisijaisesti verkkokirjastossa, mutta jos sen käyttö ei ole mahdollista, varauksia voi tehdä myös puhelimitse. Varaukset tulee tehdä sille kirjastokortille, jolla aineisto noudetaan.

Varaukset löytyvät hyllystä varaustunnisteella, jonka voi tarkastaa noutoilmoituksesta tai verkkokirjastosta. Asiakkaille lähetetään noutoilmoitus viikon 20 aikana myös ennen kirjastojen sulkua saapuneista varauksista.

Kirjastoon ei voi tulla, jos on flunssan oireita. Kirjaston tiloissa on noudatettava hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Käsihuuhdetta varataan asiakkaiden käyttöön. Jonottaessa ja ohjaustilanteissa on noudatettava turvaväliä.

Noutoaikana kirjastoihin voi palauttaa aineistoa. Kaikkia laina-aikoja on jatkettu automaattisesti 8.6. asti. Mahdolliset maksut voi maksaa verkkokirjastossa, kirjastot eivät ota maksuja vastaan toukokuun aikana. Kirjastokohtaiset tiedot löytyvät myös verkkokirjastosta osoitteessa https://vaara.finna.fi  Kirjaston tilat ja palvelut avautuvat 1.6.2020.

 

Kasa kirjoja