Sisältöjulkaisija

angle-left Tohmajärven terveys- ja sosiaalipalvelut siirtyivät Attendo Terveyspalveluilta

Tohmajärven terveys- ja sosiaalipalvelut siirtyivät Attendo Terveyspalveluilta

Attendo ja Terveystalo ovat 28.12.2018 allekirjoittaneet kauppakirjat Attendo Terveyspalvelujen myymisestä Terveystalolle. Tämä tarkoittaa sitä, että Tohmajärven sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Terveystalo vuoden 2019 loppuun asti, jolloin ulkoistussopimus päättyy. Tämän viestin tarkoitus on kertoa, mitä yhdistyminen tohmajärveläisille tarkoittaa. Olennaisinta on, että yrityskaupalla ei ole vaikutusta sopimukseen sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta, eli palvelut ja aukioloajat säilyvät ennallaan. Yrityskauppa ei myöskään vaikuta henkilöstön työsuhteisiin.

 

Terveystalo on suomen suurin terveyspalveluja tuottava yksityinen yritys. Olemme vahvasti suomalainen, omistuksestamme yli 80 prosenttia on kotimaista. Meille on myönnetty Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus. Näin ollen Tohmajärven sote-palvelut siirtyivät vahvempaan kotimaiseen omistukseen.

 

Kunnan terveyspalvelujen internet-sivut (terveys.tohmajarvi.fi) jatkavat entisessä muodossa ja niistä löytyvät kaikki tarvittavat yhteys- ja muut tiedot. Sivujen ulkoasu tulee muuttumaan Terveystalon ilmeen mukaiseksi kevään aikana. Samoin toimipisteiden kyltit ja muu Attendon materiaali muutetaan Terveystalon ilmeen mukaiseksi kevään aikana. Attendo Terveyspalvelut Oy on virallisesti nyt Terveystalo Julkiset palvelut Oy ja Attendo Kuntaturva Oy on virallisesti nyt Terveystalo Kuntaturva Oy.

 

Tohmajärven kunnan palveluista vastaava johtajana aloittaa Mira Ilmoniemi. Voit ottaa minuun yhteyttä, mikäli haluat keskustella Tohmajärven palveluista. Sähköpostiosoitteeni on mira.ilmoniemi@terveystalo.com ja puhelinnumeroni on 0400 522 435.

Kuva Terveystalon naislääkäristä