Sisältöjulkaisija

angle-left Tohmajärven kunta rajoittaa asiointia kunnan palvelutoimistoissa

Tohmajärven kunta rajoittaa asiointia kunnan palvelutoimistoissa

TIEDOTETTA PÄIVITETTY 17.3.2020.KLO 9:05 KIRJASTON AUKIOLON OSALTA

Tohmajärven kunta on tänään (16.3.2020) linjannut, että kunnan palvelutoimistojen ovet ovat lukittuina tiistaista 17.3.2020 eteenpäin. Asiakkaita pyydetään suosimaan sähköisiä kanavia ja puhelimitse tapahtuvaa asiointia. Henkilökohtaisesta asioinnista tulee sopia etukäteen puhelimitse. Hakemuksia ja vastaavia asiakirjoja voi palauttaa kunnan palvelutoimistojen postilaatikoihin. Tohmajärven kunnanviraston ovia ei lukita nettipisteen käytön mahdollistamiseksi, mutta asioinnista kunnanviraston henkilöstön kanssa tulee sopia ennakkoon. Tohmajärven kirjasto sulkee ovensa keskiviikkona 18.3.2020. Myös omatoimikäyttö on suljettu. Palautukset voi jättää kirjaston palautuslaatikkoon. Kunnan ruokapalvelut toimivat normaalisti (kouluruokailun osalta päivitämme tiedotetta myöhemmin). .

Tohmajärven kunnan tiloissa ei voi toistaiseksi järjestää kokouksia tai tilaisuuksia. Suunnitellut ja sovitut kunnan toimielinten kokoukset pidetään, mutta samalla tutkitaan myös vaihtoehtoisia järjestämistapoja.  Kunnan henkilöstöä on ohjeistettu välttämään kaikkea matkustamista ulkomaille. Toivomus on, että kunnan henkilöstö ei kävisi myöskään tankkausmatkoilla Venäjällä.

Tohmajärven kunta linjasi jo viime viikolla, että Tohmajärven liikuntahalli, kuntosali ja nuorisotila ovat suljettuina ainakin seuraavan kahden viikon ajan. Tietäväisen koulun iltakäyttö on lakannut ja kansalaisopiston kurssit ovat toistaiseksi keskeytetty. Keski-Karjalan musiikkiopisto tiedottaa mahdollisista muutoksista omassa toiminnassaan suoraan oppilaille tai oppilaiden huoltajille.

Sosiaali- ja terveyspalveluista sekä niistä tiedottamisesta vastaa Siun sote-kuntayhtymä. Ohjeistus löytyy osoitteesta: https://www.siunsote.fi/korona

 

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Olli Riikonen, puh. 040 105 4001, olli.riikonen@tohmajarvi.fi

Kehittämispäällikkö Anniina Kontiokorpi, puh. 040 105 4015, anniina.kontiokorpi@tohmajarvi.fi