Sisältöjulkaisija

angle-left TOHMAJÄRVEN KUNTA MUKANA ELoGE -ARVIOINNISSA

TOHMAJÄRVEN KUNTA MUKANA ELoGE -ARVIOINNISSA

Tohmajärven kunta on valittu Euroopan neuvoston The European Label of Governance Excellence (ELOGE) -hankkeeseen, joka auttaa suomalaisia kuntia itsearvioimaan omaa hallintoa.

Kunnat, jotka pystyvät osoittamaan noudattavansa 12 Euroopan neuvoston ministerikomitean suosittelemaa hyvän hallinnon periaatetta saavat arvomerkin. Päätöksen tekee suomalaisten organisaatioiden komitea Valtioneuvoston johdolla.

Osana ELoGE-arviointia toteutetaan kuntalaiskysely 6.11.-10.12.2023.

Kysely kartoittaa kuntalaisten mielipiteitä kuntapolitiikasta ja palveluista. Haluaisimme kuulla kokemuksistasi ja siitä, mitä mieltä olet Tohmajärven kunnan toiminnasta. Osallistumalla tähän kyselyyn ja antamalla mielipiteesi voit myös parantaa palveluita ja paikallisdemokratiaa kunnassasi. Kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista. Kaikkia antamiasi tietoja käytetään anonyymisti arvioitaessa kunnan hyvän hallinnon tasoa verrattuna Euroopan muiden maiden kuntiin. Ethän kirjoita kyselyvastauksiisi nimeäsi tai muita henkilötietoja. Kyselyn tarkoituksena on tunnistaa, mitä Tohmajärvellä tehdään hyvin ja missä pitää parantaa.

Tarkoitus on selvittää, miten väittämät koskettavat sinua sekä kokemuksiasi kunnasta, jossa asut, vietät vapaa-aikaasi tai muuten vierailet. Pätevätkö väitteet erittäin hyvin, melko hyvin, melko huonosti vai erittäin huonosti? Vastaat kuhunkin 12 väittämään vain kerran. Yksi väite vastaa yhtä Euroopan neuvoston määrittelemää hyvän johtamisen periaatetta. Tukiväitteiden on tarkoitus auttaa hahmottamaan kysymystä ja helpottaa vastaamista.

Kyselyyn voi osallistua sähköisesti ( https://zef.fi/s/y0cz47lk/ ) tai paperisella lomakkeella, joita saa kunnan viraston aulasta aukioloaikojen puitteissa. Kyselyn voit täyttää myös Joulumyyjäisissä 9.12 Wärtsilä-salissa. 

Kyselyyn pääset myös tästäKyselyyn pääset myös tästä