Uutiset alisivun pääkuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Tarjouspyyntö:Yhdyspankki ja Lisä-Yhdyspankki –nimiset kiinteistöt Tohmajärven ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 7

Tarjouspyyntö:Yhdyspankki ja Lisä-Yhdyspankki –nimiset kiinteistöt Tohmajärven ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 7

Tohmajärven kunta omistaa Yhdyspankki ja Lisä-Yhdyspankki –nimiset kiinteistöt Tohmajärven ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 7. Tontilla sijaitsee entinen pankkitalo, joka on ollut vuosia tyhjillään ja hoitamatta. Kunnalla ei ole omaa tarvetta rakennukselle, eikä intoa käyttää varoja korjaamiseen tai purkamiseen, mutta mitään tekemättäkään ei voi olla.

Ihannetilanne olisi, että kiinteistölle löydettäisiin omistaja, vuokralainen tai yhteistyökumppani, joka sitoutuu remontoimaan rakennuksen käyttökuntoon tai rakentamaan tontille uutta. Kunnan näkökulmasta tärkeintä on varmistaa, ettei rakennuksen heitteillejättö toistu.

Koska valmiita ja selkeitä ratkaisuehdotuksia ei ole olemassa, kunnanhallitus on päättänyt kartoittaa, löytyykö yrityksillä tai muilla toimijoilla ideoita ja kiinnostusta kiinteistöä kohtaan.

Pyydämme kiinnostuneilta tarjouksia, millaisin ehdoin kauppa tai muunlainen osapuolia tyydyttävä sopimus voisi syntyä. Jätä tarjouksesi sähköpostitse 15.1.2019 mennessä osoitteeseen kirjaamo@tohmajarvi.fi

Kiinteistöesittely järjestetään 8.1. klo 13.00 kohteella Katri Helenan raitin varrella osoitteessa Kauppakatu. Kohteesta tehty kuntokartoitus, korjaustarvearvio ja pohjapiirrokset liitteenä.

Lisätietoja antavat kunnan tekninen johtaja Jorma Berg, puh. 040 105 4201, kiinteistöpäällikkö Mika Ilvonen, puh. 040 105 4208 tai kunnanjohtaja Olli Riikonen, puh. 040 105 4001.

 

Liitteet:

Nordea talon AHA - kartoitus liitteillä

Nordea talon kustannusarvio

Korjaustarveraportti Nordea talo

Nordea piirustukset 7 kpl

Nordea Kartta