Sisältöjulkaisija

angle-left Tapahtumajärjestäjät ja matkailuyrittäjät HUOMIO! Tärkeitä päivämääriä ja infoa!

Tapahtumajärjestäjät ja matkailuyrittäjät HUOMIO! Tärkeitä päivämääriä ja infoa!

KETI:n kesäkirje kesäasukkaille lähtee liikkeelle 8.4.2022. Kesäkirjeen mukana lähtee myös Koti-Karjalan kesälehti, joka ilmestyy 6.4.2022.

Aineisto em. materiaaleihin tulee olla valmis ja lähetetty 31.3.2022 mennessä.

  • Kesäkirjeen osalta infoa antaa ja tietoja vastaanottaa Suvi Spoof: suvi.spoof@keti.fi
  • Mikäli haluat ilmoittaa kesälehdessä (maksullinen), Koti-Karjalan aineistot voi lähettää suoraan Koti-Karjalaan: markkinointi@kotikarjala.fi 

Koti-Karjalaan voi myös vinkata juttuvinkkejä kesälehteen liittyen!

Tohmajärven kunta kokoaa alueen tapahtumia yhteen infolehtiseen. Infolehtisen deadline on myös 31.3.2022. Mikäli haluat tapahtumasi näkyvän tapahtumalehtisessä, ilmoita tapahtumasi tiedot (tapahtuman nimi, aika, paikka osoitteineen, tapahtuman sisältö, kenelle suunnattu) mahdollisimman pian sähköpostitse Anne-Maarit Hyttiselle: anne.hyttinen@tohmajarvi.fi

 

Muutoksia Tohmajärven kunnan nettisivuihin:

Tohmajärven kunnan alueen matkailuun, nähtävyyksiin ja esimerkiksi kesäkahviloihin liittyvät ilmoitukset ym. markkinointi tapahtuu jatkossa SydänKarjalan sivuston kautta.

SydänKarjala-sivuston tiedot ilmoitetaan suoraan matkailukoordinaattori Lari Turuselle: lari.turunen@keti.fi Häneltä saa myös lisätietietoja sivustoon ja päivittämiseen liittyen.

Tohmajärven kunnan alueen tapahtumamarkkinointi ja ilmoittelu tapahtuu jatkossa Pohjois-Karjalan tapahtumakalenterin kautta: tapahtumat.pohjois-karjala.fi.

Tapahtumakalenteri on kaikkien toimijoiden käytössä, ja tapahtumajärjestäjä päivittää tapahtuman sivustolle itse. Tapahtumakalenteriin voi kuka tahansa ilmoittaa tulevia tapahtumia. 

Kumpikin ilmoitusalusta on ilmainen ja helppokäyttöinen.

 

INFOA TAPAHTUMAKALENTERISTA:

Kaikki Pohjois-Karjalan tapahtumat yhdessä osoitteessa: tapahtumat.pohjois-karjala.fi

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri on kaikkia maakunnan asukkaita, yrityksiä ja muita yhteisöjä palveleva tapahtumien ilmoituspaikka. Samalla se toimii erinomaisena tietolähteenä maakunnan menoista matkailijoille. Palvelun käyttäminen on maksutonta.

Palveluun rekisteröityminen ja tapahtumien ilmoittaminen on selkeää ja nopeaa. Voit lisätä tapahtumia esimerkiksi edustamasi yhdistyksen, yrityksen ja organisaation nimissä. Voit jakaa tapahtumakalenterissa julkaisemasi tapahtumat helposti somekanavissa ja syötteen avulla saat ne näkyviin myös omille verkkosivuillesi.

Voit rekisteröityä jo nyt käyttäjäksi ja luoda edustamasi yhteisön profiilin. Sen jälkeen voitkin alkaa ilmoittaa tapahtumistasi.

Tapahtumakalenterin löydät osoitteesta tapahtumat.pohjois-karjala.fi.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri on käyttäjille maksuton. Sen tarjoavat kaikki Pohjois-Karjalan kunnat, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, VisitKarelia, Business Joensuu, Keski-Karjalan kehitysyhtiö, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Riveria.