Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote lähettää digitaalisista palveluista kertovan tekstiviestin asiakkailleen 11. – 13.6.2024

Siun sote lähettää digitaalisista palveluista kertovan tekstiviestin asiakkailleen 11. – 13.6.2024

Tiedote. Julkaistu: 
Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote lähettää kesäkuussa tekstiviestejä, joissa rohkaistaan tutustumaan uusiin digitaalisiin palveluihin. Tekstiviestit lähetetään vain niille täysi-ikäisille asiakkaille, jotka ovat antaneet Siun sotelle luvan tekstiviestin lähettämiseen potilasrekisterissä olevaan numeroon. Luvan on voinut antaa terveydenhuollon asioinnin yhteydessä tai sähköisesti Medinet-palvelussa.

Tekstiviestejä lähetetään pohjoiskarjalaisille asiakkaille päiväaikaan ajalla 11. – 13.6.2024. Siun sote lähettää tekstiviestin kullekin asiakkaalle vain kerran eikä siihen voi vastata. Tekstiviestien lähettämisestä vastaa teknisesti Siun soten puhelinoperaattori.

Tekstiviestien lähettämisestä on kerrottu jo aikaisemmin julkaistussa tiedotteessa. Digitaalisista palveluista viestitään monissa eri kanavissa kesäkuun aikana. Tekstiviestit ovat yksi keino kertoa Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen asukkaille aivan uudenlaisesta palvelumuodosta ja uudesta mobiilisovelluksesta. Uusiin digitaalisiin palveluihin voi tutustua osoitteessa siunsote.fi/digi.

 

Lisätietoja:

ICT-yksikön projektisuunnittelija Marjo-Riikka Huppunen-Vänskä, p. 013 330 3098, marjo-riikka.huppunen@siunsote.fi

terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja Susanna Wilén, p. 013 330 4042, susanna.wilen@siunsote.fi

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote huolehtii julkisista sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palveluista noin 163 400 pohjoiskarjalaiselle. Pohjois-Karjalan hyvinvointialue toimii Joensuun, Kiteen, Lieksan, Nurmeksen, Outokummun, Kontiolahden, Ilomantsin, Juuan, Liperin, Polvijärven, Rääkkylän, Tohmajärven ja Heinäveden alueella. Toimintamme tarkoitus on tukea, turvata ja tuottaa hyvinvointia, jotta Pohjois-Karjalassa olisi hyvä elää.

Pohjatyö hyvinvointialueelle on tehty vuodesta 2017 alkaen toimineessa Siun sote -kuntayhtymässä. Palvelujen järjestämisvastuu ja noin 8000 hengen henkilöstö siirtyivät 1.1.2023 alkaen Pohjois-Karjalan hyvinvointialueelle.

www.siunsote.fi


Facebook: facebook.com/siunsote
Twitter: @siunsote
Instagram: @siunsote
LinkedIn: Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote

#siunsote #tukeaturvaahyvinvointia #yhdessätehden