Sisältöjulkaisija

angle-left Osallistu päihdetilannekyselyyn

Osallistu 4.9.-3.10.2023 päihdetilannekyselyyn

Käytetäänkö kunnassasi liikaa alkoholia tai muita päihteitä? Oletko ollut huolissasi alaikäisten tai läheisen päihteiden käytöstä? Ota kantaa ja vastaa kyselyyn 4.9.-8.10.2023 - kerro näkemyksesi kuntasi päihdetilanteesta! Kysely on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille pohjoiskarjalaisille.
 
Kyselyn linkki  https://urly.fi/3b8s
 
Paperisia lomakkeita saatavilla Tohmajärven kirjastossa, kunnantalolla ja Nurkkalassa.
 
Päihdetilannekyselyllä selvitetään pohjoiskarjalaisten asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä päihteiden, tupakka- ja nikotiinituotteiden ja rahapelien ehkäisemisen ja niiden aiheuttamien haittojen vähentämisen keinoista.
 
Kyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja luottamuksellisesti, ja vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Tiedottaminen ja raportoiminen tuloksista tehdään niin, ettei yksittäisten vastaajien vastaukset ole tunnistettavissa.
 
Päihdetilannekyselyn tuloksia käytetään ehkäisevän päihdetyön kehittämiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen kunnassasi ja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella.
Päihdetilannekyselystä vastaa Ennalta ehkäisevä päihdetyö Pohjois-Karjalassa -hanke, jota toteuttavat hyvinvointialue Siun sote, Kansanterveyden keskus ja Sosiaaliturvayhdistys yhdessä Pohjois-Karjalan kuntien kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja rahoituksen myöntäjä on Etelä-Savon ELY-keskus.
 
Kiitos osallistumisesta! Näkemyksesi ja ideasi ovat meille tärkeitä kuntasi ja maakunnallisen ehkäisevän päihdetyön suunnittelussa ja kehittämisessä.
 
Lisätietoa kyselystä:
Tiina Vlasoff, terveyden edistämisen asiantuntija, Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus,
puh. 050 579 0604, tiina.vlasoff@pkkansanterveys.fi
 
Hanna Kääriäinen, järjestökehittäjä, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys,
puh. 044 715 2060, hanna.kaariainen@pksotu.fi