Sisältöjulkaisija

angle-left Muistathan ilmoittaa kesän 2023 hoidontarpeen 23.4.2023 mennessä.

Tohmajärven kunnan varhaiskasvatuspalvelut ja laskutus kesäaikana

Kesäajan (1.6-31.8.2023) hoidontarve on ilmoitettava ennakkoon Daisyyn sähköisesti 23.4.2023 mennessä!

• Merkitkää lapsen vapaapäivät tai loma-ajat POISSA-merkinnällä

• merkitkää lapselle hoitoaikavaraus koko kesän ajalle niille päiville, kun tarvitsette hoitoa:

o säännölliset/toistuvat hoitoajat tulee merkitä kokonaisuudessaan

o jos lapsen hoitoaikaa ei voida tässä vaiheessa ilmoittaa todenmukaisesti (epäsäännölliset/vaihtuvat hoitoajat) merkitkää varattavalle hoitopäivälle lyhyt (max.1h) hoitovaraus eli esimerkiksi klo 8.00-9.00. Pääsette muokkaamaan näitä tehtyjä varauksia normaalin sähköisen hoitoaikojen ilmoittamisen mukaisesti kesän aikana.

Lapsella on oltava ennakkoon ilmoitettu hoitovaraus, jotta kesäajan hoidon suunnittelussa hoidon tarpeenne voidaan ottaa huomioon. Keräämme sitovat varaustiedot viikon 17 aikana Daisysta!

Kesäajan hoidontarpeen ilmoittaminen ajallaan on erittäin tärkeää: sen pohjalta luomme suunnitelman henkilöstömme loma-ajoille sekä turvaamme lapsellenne mahdollisuuden hyvään ja turvalliseen päivähoitoon myös kesällä!

Kesäajan maksuhyvitys:

Kesäaikana 1.6–31.8. on käytössä ylimääräinen maksuhyvitys, jos lapsi on poissa hoidosta yhtäjaksoisesti vähintään 2–3 kokonaista kalenterikuukautta ja siitä on ilmoitettu Daisyyn yhtäjaksoisella poissaolo - merkinnällä 23.4.2023 mennessä. Määräajan jälkeen ilmoitettuja poissaoloja ei hyvitetä. Ylimääräinen hyvitys ei estä seuraavan toimintakauden heinäkuun maksuttomuutta.

Esikoululaiset:

Esikoulun lukuvuosi päättyy perjantaina 02.06.2023.

Täydentävää varhaiskasvatusta käyttävien esioppilaiden osapäivähoidon päätökset ovat toistaiseksi voimassa, jos ette tarvitse kesäaikaan päivähoitoa tulee hoitopaikka irtisanoa ennakkoon Daisyn kautta.

Jos esikoululainen tarvitsee kesäajalle hoitoa, päivähoito-oikeus on voimassa koulujen alkamiseen saakka (viimeinen mahdollinen hoitopäivä on tiistaina 8.8.2023). Voimassa olevien hoitopäätösten osalta on hyvä huomioida, että kesäajan varhaiskasvatus on kokoaikaista hoitoa ja näin ollen kuukausituntimäärän riittävyys kannattaa tarkistaa.

Jos esikoululaisella ei ole tällä hetkellä esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta, mutta lapsenne tarvitsee kesän aikana hoitoa, on varhaiskasvatuspaikkaa haettava mahdollisimman pian eDaisyn kautta!

Muistathan kesäajan 1.6.-31.8.2023 hoidontarve on ilmoitettava Daisyyn 23.4.2023 mennessä.