Sisältöjulkaisija

angle-left Kesän kuntokampanja

Kesän kuntokampanja. Lähde mukaan!

Kesän kuntokampanja Tohmajärven kunnan henkilökunnalle ja kuntalaisille 8.5-31.8.2024. Tulosta itsellesi ainakin takakansi. Palauta täytettynä kunnanviraston postilaatikkoon tai liikuntahallille. Voit myös palauttaa valokuvana Whatsapp- tai tekstiviestinä Arja Pirhoselle p. 040 105 4118.

KUNTOKAMPANJAESITE

 

Kuntokampanjan tarkoituksena on kannustaa ja innostaa henkilökuntaa ja kuntalaisia kiinnittämään huomioita omaan toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Taustalla on Olympiakomitean julkaisema kampanja Suomi toimintakykyinen maa ja kansa, jossa kannustetaan tekemään lupaus oman toimintakyvyn ja hyvinvoinnin edistämisestä. Kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin: Toimintakykyinen Suomi tehdään yhdessä.

 

"Kyse ei ole vain urheilusta tai liikunnasta, vaan tottumusten ja tapojen muuttamisesta. Kun liike lisääntyy ja toimintakyky kohenee, jaksamme paremmin töissä ja koulussa. Saamme lisää mielekkyyttä ja merkitystä elämäämme. Voimme fyysisesti ja henkisesti paremmin. Olemme yhteiskuntana vahvempi sekä selviämme paremmin pienistä ja suurista kriiseistä.

Toimintakyvyn parantaminen lähtee isoista ja pienistä teoista – lupauksista lähteä muuttamaan arjen ympäristöä liikkuvammaksi. Lupauksia voi tehdä sekä organisaation että henkilökohtaisesta näkökulmasta." Toimintakykyinen Suomi-sivusto.

 

LIIKUNNALLISTA KESÄÄ!