Sisältöjulkaisija

angle-left Kehittämispäällikön toimi haettavana 24.3.2021 saakka

Kehittämispäällikön toimi haettavana 24.3.2021 saakka

Tohmajärvi tarvitsee nyt tolokuttoman toimeliasta tekijää. Kehittämispäällikkömme siirryttyä muihin innostaviin tehtäviin kunnassamme haemme tiimiimme energistä elinvoiman kehittäjää.

Päätehtäväsi on yritysten toimintaedellytysten edistäminen sekä kunnan ja sen mahdollisuuksien kehittäminen ja markkinointi.


Uskallat visioida isosti ja teet yhteistyötä monenlaisissa verkostoissa. Yrityselämän tuntemus ja markkinointihenkisyys ovat vahvuuksiasi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Taidat suomen kieltä erinomaisesti ja pärjäät myös englannilla. Venäjä-osaaminen on plussaa. Olet kartalla myös hanketoiminnasta ja -rahoituksesta. Puhelimella osaat tehdä muutakin kuin soittaa.

Tarjoamme palkan lisäksi mukavat työkaverit sekä mahtavan näköala-, vaikuttamis- ja kehittymispaikan. Edeltäjäsi on tukenasi ja auttaa sinut alkuun. Kunnanjohtaja on esimiehesi ja olet mukana kunnan johtoryhmässä.

Työsuhde on vakinainen ja siinä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Tohmajärvi on savuton kunta.

Hakemuksen liitteenä odotamme sinulta parin minuutin esittelyvideota itsestäsi.

Toimen palkkaus on 3097 euroa/kk ja mahdolliset KVTES:in mukaiset lisät. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Hakuaika päättyy 24.3.2021 klo 23:59.

Hakulomake on Kuntarekryssä.