Sisältöjulkaisija

angle-left EURON TONTTI-kampanja Tohmajärvellä

EURON TONTTI-kampanja Tohmajärvellä

Tohmajärven kunnan asuinrakennuskäyttöön kaavoitetut myynnissä olevat tontit euron kappale, annetuilla rakentamisen ehdoilla. Kampanja-aika 1.6.-30.9.2021. 

Kampanja-aikana kaikki kunnan myytävät asuinrakennustontit ovat ostettavissa 1 euroa / tontti 30.9.2021 saakka. 1.10-31.12.2021 tontit myydään puoleen hintaan. Tontteihin voi tutustua täältä. Asuinkäyttöön kaavoitettu tontti varataan toimittamalla kunnan kirjaamoon vapaamuotoinen varaushakemus. Tonttivaraus on voimassa kaksi kuukautta. Tontin varausaikana on mahdollista tehdä tontin vuokrasopimus. Varaushakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Tontin varausaikana on varaajalla mahdollisuus teetättää kustannuksellaan pohjatutkimukset ja käynnistää hankkeen suunnittelu. Muuhun toimintaan varaussopimus ei oikeuta. Tontin vuokraajalla on oikeus lunastaa tontti, kun vuokrasopimuksen mukainen rakentamisehto täytetty ja rakennuksen loppukatselmus on suoritettu.

Vuokramies sitoutuu rakentamaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukaisen uudisrakennuksen kolmen vuoden kuluessa vuokra-ajan alkamisesta lukien siihen valmiusasteeseen, että rakennustarkastusviranomainen voi siinä suorittaa maankäyttö- ja rakennuslain edellyttämän hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Vuokramies vastaa kustannuksellaan myös tonttiliittymän rakentamisesta rakennetun kadun ajoradan reunasta kiinteistölleen. Vuokramiehellä ei ole oikeutta alivuokrata tai muutoin luovuttaa vuokra-aluetta tai osaa siitä kolmannelle.

Myyntiin liittyvissä asioissa lisätietoja antaa hallintopäällikkö Heidi Pitkänen (heidi.pitkanen@tohmajarvi.fi) ja rakentamiseen tai tontin yksilöintiin liittyvissä asioissa kuntatekniikan päällikkö/vt. rakennustarkastaja Oskari Mähönen (oskari.mahonen@tohmajarvi.fi).