Sisältöjulkaisija

angle-left Hirsiässät Oy:n Aleksi Sivonen voitti liiketoimintaa Tohmajärvelle

Hirsiässät Oy:n Aleksi Sivonen voitti liiketoimintaa Tohmajärvelle

Tohmajärven kunta oli mukana Business Joensuun järjestämässä Start Me Up- liikeideakilpailussa! Palkintojen jako suoritettiin tänään Joensuun tiedepuistolla!

Liiketoimintaa Tohmajärvelle sarjan voittaja on Hirsiässät Oy ja yrittäjä Aleksi Sivonen liikeideallaan koje- ja jakorasian kattokannatin. Kattokannatin on uusi, vastuullinen ratkaisu koje- ja jakorasian asennukseen rakennusten kattorakenteisiin ennen sisäkattomateriaalin asennusta. Se tarjoaa valmiin tuen rasialle ja mahdollistaa nopean ja helpon asentamisen, korvaten perinteiset, usein hankalaksi koetut ja höyrynsulkua vaurioittavat laudanpätkä ratkaisut. Tuotteen suunnittelussa on erityisesti huomioitu höyrynsulkujärjestelmän yhteensopivuus ja työkaluttomuus kiinnityksessä.

Kattokannatin palvelee rakennusliikkeitä, tukkuliikkeitä ja talotehtaita tarjoten merkittäviä etuja niin rakennusalan ammattilaisille kuin loppuasiakkaille. Tuote säästää työaikaa, parantaa rakennusten ilmatiiveyttä ja sisäilman laatua sekä tukee kestävää kehitystä ja vastuullista rakentamista ympäristöystävällisillä

materiaalivalinnoillaan. Uutuustutkimuksen perusteella tuotteella on havaittu myös kansainvälistä markkinapotentiaalia. Hirsiässät Oy on tohmajärveläinen yritys.

Kuvassa koje- ja jakorasian kattokannattimen kehittäjä Aleksi Sivonen