Sisältöjulkaisija

angle-left Hae kuntataiteilijaksi

Hae kuntataiteilijaksi - hakuaika 1.-24.2.2023

Tohmajärven kunta etsii luovan alan ammattimaisten toimijoiden tarjoamia sisältöjä, joita voidaan toteuttaa joko tietyssä paikassa tai niitä voidaan viedä eri tilanteisiin ja toimintapaikkoihin. Sisältöjä voidaan esitellä myös digitaalisten kanavien kautta. Toiveena on eri taidemuotojen edustajien sisältöehdotuksia, joihin kuntalaisten on mahdollisuus osallistua tai kokea osallisuutta. Sisällöt ovat maksuttomia kävijälle/kokijalle.

Vapaamuotoisten hakemusten valintaperusteena on selkeä sisällön kuvaus, soveltuvuus, kiinnostavuus, toteutuksen edellytykset, referenssit, paikallistuntemus sekä ammattimaisuus tai hyvä sisällöntuntemus. Hakemuksessa tulee näkyä kohderyhmä.

Hakemuksista valitaan 1-4 sisältöä, jotka toteutetaan vuoden 2023 aikana. Kuntataiteilijalle maksetaan 1 500 €, joka sisältää kaikki toteutuskustannukset.

Hakuaika on 1.-24.2.2023 ja hakemukset lähetään osoitteeseen: liisa.maenpaa@tohmajarvi.fi. Sähköpostin nimeen maininta kuntataiteilija. Valinta tehdään maaliskuun alussa. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille.

Lisätietoja