Sisältöjulkaisija

angle-left Etsimme yrittäjää hotellikiinteistöön

Etsimme yrittäjää hotellikiinteistöön

MAALAISHOTELLI JÄNISJOEN VARRESSA ETSII YRITTÄJÄÄ!

Katso esite (pdf), esitteessä kuvia.
 
Aikaisemmin hotellikiinteistössä toiminut Hotelli Joki on ollut asiakkaiden rakastama maalaishotelli, joka sijaitsee Jänisjoen varressa Värtsilän kylällä itärajalla. Tohmajärven kunta etsii hotellikiinteistöön uutta yrittäjää! Alkuun voi päästä edullisin kuluin, sillä kunta vuokraa tyylikkäästi sisustetut tilat kalustettuina. Kiinteistö on myös mahdollista ostaa.
 
Niiralan kansainvälinen (24/7) raja-asema on viiden kilometrin päässä. Suomen ja Venäjän välisen raja-aseman ylitti viime vuonna 1,2 miljoonaa henkilöä. Rajaliikenteen lisäksi hotelli houkuttelee mm. luontomatkailijoita ja lintubongareita. Onhan Värtsilä Sääperinjärvineen valtakunnallisesti arvostettuja luontokohteita.
 
Hotellikiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta. 32-paikkaisessa huoneistohotellissa on kahdeksan huoneistoa, joissa kaikissa on oma wc/suihku, pieni keittiö ja terassi. Tyylikkäästi sisustetut tilat ovat viihtyisiä. Viereisessä siivessä on 40-paikkainen ravintola, sauna, erillinen huone esimerkiksi hoitohuoneeksi sekä kesäaikaan noin 40-paikkainen kesäterassi. Kaikki tilat ovat esteettömiä.
 
Hotellin puolella on tilaa noin 280 neliötä ja ravintolasiivessä 175 neliötä. Hotellihuoneistot ovat kooltaan noin 30-neliöisiä, lisäksi erillinen 50 neliön kaksio. Tohmajärven kunnan omistama kiinteistö on hyvässä kunnossa. Se on peruskorjattu 1990-luvulla ja pinnat on remontoitu 2013.
 
Lisätiedot: kehittämispäällikkö Anniina Kontiokorpi, 040 105 4015, anniina.kontiokorpi@tohmajarvi.fi tai kunnanjohtaja Olli Riikonen, puh. 040 105 4001, olli.riikonen@tohmajarvi.fi