Sisältöjulkaisija

angle-left Anne-Maarit Hyttinen Tohmajärven kehittämispäälliköksi

Anne-Maarit Hyttinen Tohmajärven kehittämispäälliköksi

Tohmajärven kunnan kehittämispäällikön toimeen on valittu liikuntatieteen maisteri Anne-Maarit Hyttinen Kiteeltä. 19 hakijan joukosta varasijalle valittiin Elisa Sulkinoja.

Anne-Maarit Hyttisen koulutusrepertuaarista löytyy harmonikansoiton opettajan, ratsastuksenopettajan, ammattivalmentajan ja fysioterapeutin koulutukset. Tällä hetkellä hän viimeistelee liikuntatieteen väitöskirjaansa Jyväskylän yliopiston tohtorikoulutettavana.

Valinnassa painoivat hänen pitkä yrittäjäkokemuksensa, hankemaailman tuntemuksensa sekä laaja-alainen osaamisensa. Hän on toiminut aktiivisesti niin Suomessa kuin kansainvälisestikin yritys-, kulttuuri-, liikunta- ja tutkimusmaailman tehtävissä. Merkityksellistä on myös hänen innostava ja ideoiva työskentelyotteensa ja vahva motivaationsa kotiseudun kehittämiseen.

Tässä teille nuapurpitäjästä todellinen, tolokuttoman toimelias, innovatiivinen ja positiivinen kehittäjä, joka on kieritellyt muutakin kuin tahkoa. Erityiseksi ansiokseni lasken ammattitaidon ja jatkuvan osaamistasoni kehittämisen lisäksi innostavuuden ja tsemppihengen, joka varmasti tarttuu ympäristöön!” kertoo Anne-Maarit. Hän aloittaa uudessa tehtävässään kevätkesän aikana.

Myös kunnanjohtajan sijaisen rekrytointi etenee. Valmistelutyöryhmä valitsi hakemusasiakirjoista ilmenevän työkokemuksen ja kunnallishallinnon tuntemuksen perusteella haastateltaviksi: insinööri YAMK Jorma Bergin Tohmajärveltä, liikuntatieteiden maisteri Mikko Löppösen Tohmajärveltä, filosofian maisteri, kauppatieteen maisteri, hallintotieteen kandidaatti Antti Mularin Savukoskelta ja kasvatustieteen maisteri Petri Pasasen Ylitorniolta. Haastattelut suoritettiin Teams-etäyhteyden avulla 6. ja 7.4.2021. Kunnanhallitus käsittelee kunnanjohtajan sijaisen valintaa kokouksessaan 19.4.

Anne-Maarit Hyttinen