Työ ja yrittäminen Yrityspalvelut Toimitilat ja tontit -alisivun pääkuva

Työ ja yrittäminen Yrityspalvelut Toimitilat ja tontit

Tule yrittäjäksi Tohmajärvelle

Tohmajärvi on erinomainen sijaintipaikka useille yrityksille. Täältä on lähtöisin kansainvälinen suuryritys Wärtsilä. Tänä päivänä suurin yksityinen yrityksemme toimii niin ikään metalliteollisuuden alalla. Power Tech Groupin Tohmajärven konepajalla työstetään voimansiirron komponentteja niin paperikoneisiin kuin ajoneuvoihinkin. Tohmajärvellä toimii myös maailman suurin koivunmahlantuottaja Nordic Koivu, jonka tuotanto menee lähes kokonaan vientimarkkinoille.

Logistiset yhteydet aina Kiinaan asti aukeavat Niiralan kansainvälisen raja-aseman kautta. Kuntaa halkovat myös valtatiet kuusi ja yhdeksän.

Ota yhteyttä kehittämispäällikkö Anne-Maarit Hyttiseen, puh. 040 105 4013 tai vs. kunnanjohtaja Mikko Löppöseen, puh. 050 5758 034 ja tule katsomaan, voisiko Tohmajärvi tarjota parhaat mahdollisuudet yritystoimintasi kehittämiseen!

 

Teollisuus- ja yritystontit

Etsiikö yrityksesi uutta sijoittumispaikkaa tai laajentamismahdollisuuksia? Kaavoitettua tonttimaata on tarjolla runsaasti kuntakeskuksessa ja Niiralan kansainvälisen rajanylityspaikan läheisyydessä. Niiralan tarjoamia mahdollisuuksia on esitelty Sijoitu Niiralaan-esityksessä.

Kunnan omistamat vapaat toimitilat

Kunnan omistamia toimitiloja on tällä hetkellä rajoitetusti vapaana, mutta aina kannattaa kysyä. Tiedämme myös yksityisten toimijoiden tarjonnasta. Tarvittaessa olemme valmiita neuvottelemaan myös soveltuvien tilojen rakentamisesta etenkin tuotannolliseen ja työpaikkoja tuottavaan yritystoimintaan.

 

Tohmajärven vanha koulukeskus - tuhansia neliöitä villimpienkin visioiden virittelyyn

Tohmajärvellä valmistui juuri uusi sivistyskeskus Ahjo. Vanha koulukeskus ydinkeskustan tuntumassa, lähellä teollisuusaluetta ja suunniteltua 9-tien uutta linjausta on vapautunut muuhun toimintaan. Etsimme tiloille jatkokäyttöideoita. Ykköstoiveena on tietenkin soveltuva yritystoiminta. Tunnustamme hankaluudet, kun koulukäytöstä on luovuttu vaihtelevien sisäilmaongelmien takia. Olemme alttiita kuulemaan kaikki luovat ja villitkin ideat. Sen kuitenkin toteamme, että kuntana emme suuresti ole rakennuksiin sijoittamassa, vaan haemme uutta omistajaa tai tilojen ylläpidosta vastuun ottavaa vuokralaista (yksikössä tai monikossa). Katso video ja tule tutustumaan paikan päälle!

 

Vuokrataan toimisto-, varasto tms. tilaa, Talluksentie 1

Kunnan keskustassa sijaitsevassa Kunnallistalon toisessa kerroksessa vapaana noin 21 m2 toimistotila, jossa minikeittiö ja wc.
 

Vuokrataan lämmintä varastotilaa, Sörkäntie 19

Pienteollisuustalossa Asemalla vapaana n. 20 m2 varastotila katutasossa. Pariovet.
 

Yhteystiedot

PTV-sisältö