Työ ja yrittäminen Yrityspalvelut Toimitilat ja tontit -alisivun pääkuva

Työ ja yrittäminen Yrityspalvelut Toimitilat ja tontit

Tule yrittäjäksi Tohmajärvelle

Tohmajärvi on erinomainen sijaintipaikka useille yrityksille. Logistiset yhteydet aina Kiinaan asti aukeavat Niiralan kansainvälisen raja-aseman kautta. Kuntaa halkovat myös valtatiet kuusi ja yhdeksän. Ota yhteyttä ja tule katsomaan, voisiko Tohmajärvi tarjota parhaat mahdollisuudet yritystoimintasi kehittämiseen.

 

Teollisuus- ja yritystontit

Etsiikö yrityksesi uutta sijoittumispaikkaa tai laajentamismahdollisuuksia? Tohmajärven kunnalla on runsaasti vapaita liike- ja teollisuustontteja. Kaavoitusratkaisut mahdollistavat yritystilojen rakentamiseen Tikkalaan, kunnan keskustaajamaan Kemieen sekä Niiralaan. Niiralan rajanylityspaikan tarjoamia mahdollisuuksia on esitelty Sijoitu Niiralaan-esityksessä.

Kunnan omistamat vapaat toimitilat

Kunnan omistamia toimitiloja on tällä hetkellä rajoitetusti vapaana, mutta aina kannattaa kysyä. Tarvittaessa olemme valmiita neuvottelemaan myös soveltuvien tilojen rakentamisesta. Tohmajärven kunta investoi parhaillaan uuteen sivistyskeskukseen, joka kokoaa yhteen Kemien alueen esiopetuksen, perusopetuksen vuosiluokilla 1-9, lukion, kansalaisopiston, Keski-Karjalan musiikkiopiston ja kirjaston toiminnot. Sivistyskeskus aloittaa toimintansa vuoden 2021 alussa, jolloin nykyinen Tietäväisen koulukeskus ydinkeskustan tuntumassa ja lähellä teollisuusaluetta vapautuu muuhun toimintaan. Suunnittelemme parhaillaan tilojen jatkokäyttöä, joten jos asia herättää mielenkiintosi, otathan yhteyttä kehittämispäällikköön tai kunnanjohtajaan.
 

Vuokrataan/myydään liiketilaa Niiralassa, Rajantie 690

Valtatie 9 varrella, lähellä Niiralan raja-asemaa 526 m2 liikekiinteistö, jossa kahvila-, myymälä- ja varastotiloja. Kiinteistö on kunnan omistamalla n. 1,5 ha tontilla. Vuokraukseen tai kauppaan kuuluu kunnan omistamaa kahvilairtaimistoa. Rakennuksen yläkerrassa on lisäksi 120 m2 asunto.

Tarkemmat tiedot, pohjapiirros ja kuvia.
 

Vuokrataan toimisto-, varasto tms. tilaa, Talluksentie 1

Kunnan keskustassa sijaitsevassa kunnallistalon toisessa kerroksessa vapaana noin 21 m2 toimistotila, jossa minikeittiö ja wc.
 

Vuokrataan lämmintä varastotilaa, Sörkäntie 19

Pienteollisuustalossa Asemalla vapaana n. 20 m2 varastotila katutasossa. Pariovet.

 

 

PTV-sisältö