Tikkalan koulu pääkuva

Tikkalan koulu

Tikkalan koulu

Tikkalan koulu sijaitsee kuutostien varrella 37 km etelään Joensuusta. Koulun yhteydessä on myös päiväkoti. Koululla on pitkä historia, koska ensimmäinen koulu aloitti toimintansa jo vuonna 1889. Tälle samalle paikalle rakennettiin ensimmäinen koulurakennus kymmenen vuotta myöhemmin. Vanha koulu paloi kesällä 2004 ja sen paikalle valmistui uusi koulurakennus 2006, jota laajennettiin päiväkodin osalta 2019. Niinpä tällä hetkellä Tikkalassa on hyväkuntoinen ja nykyaikainen koulu ja päiväkoti, jossa lasten on hyvää ja turvallista aloittaa koulutiensä ja opiskella kuudenteen luokkaan saakka. Koulun oppilaita kasvatetaan itsensä ja toiset hyväksyviksi, vastoinkäymisiäkin sietäviksi sekä rehellisiksi ja aktiivisiksi kansalaisiksi. Koulussamme opitaan tarpeellisia tietoja ja taitoja monipuolisin menetelmin – yksin ja yhdessä toimien.
 

Opettajat 2022-2023

  • 1-2 lk. Päivi Purmonen, koulunjohtaja
  • 3-4 lk. Outi Forsblom
  • 5-6 lk. Elina Hirvonen

 

Koulunkäyntiohjaaja

Marja Nenonen

 

Erityisopetus

Anne Hopponen

 

etunimi.sukunimi@edu.tohmajarvi.fi

Tikkalan koulun kuvakollaasi

Uutiset

angle-left Kotiäänestykseen ilmoittautuminen

Kotiäänestykseen ilmoittautuminen

KOTIÄÄNESTYS 2024


Äänioikeutettu henkilö, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänestys- eikä ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia, saa äänestää ennakolta kotonaan, siinä kunnassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin hänen kotikunnakseen. Samassa osoitteessa asuva omaishoitajasopimuksen tehnyt omaishoitaja voi myös äänestää samalla kertaa.

Ilmoittautuminen kotiäänestykseen tapahtuu kirjallisesti tai puhelimitse viimeistään tiistaina 16.1.2024 klo 16.00 keskusvaalilautakunnan sihteeri Pirjo Rouviselle os. Järnefeltintie 1, 82600 TOHMAJÄRVI tai puh. 040 105 4103.

Samalla ilmoittumisella voi kotiäänestää myös mahdollisella toisella kierroksella.

Ilmoittautumislomake on saatavana Tohmajärven kunnanvirastolta ja löydät sen myös  tästä linkistä.

Edellisissä vaaleissa kotiäänestyksen suorittanut äänioikeutettu saa ilmoittautumislomakkeen postitse.

Koulukuraattori, terveydenhoitaja ja koulupsykologi

Virpi Lappalainen Koulukuraattori puh. 013 330 6273 tai 050 411 3611 virpi.lappalainen@siunsote.fi
Anne Ikonen Terveydenhoitaja 013 330 6253 anne.m.ikonen@siunsote.fi

Terveydenhoitaja on tavattavissa Maiju Lassilan koululla maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin. Tikkalan koululla keskiviikkoisin (tiedotetaan Wilmassa).

PTV-sisältö