Ankkurit

Palvelut etusivun kuva

Palvelut

Kotipalvelu

Kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu heille, jotka eivät sairauden, liikuntaesteen tai korkean iän vuoksi itse pääse asioimaan kirjastossa tai kirjastoautossa.
Aineistot toimitetaan asiakkaille kerran kuukaudessa.
Jos haluatte liittyä kotipalveluasiakkaaksi, ilmoittakaa nimenne, osoitteenne ja puhelinnumeronne kirjastoon, niin otamme teihin yhteyden. Ilmoittautua voitte myös täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja toimittamalla sen kirjastoon.


Celian äänikirjat

Celia tarjoaa kauno- ja tietokirjallisuutta sekä oppikirjoja ääni-, piste- ja elektronisina kirjoina kaikille, joille tavallisen painetun kirjan lukeminen on vaikeaa.
Olipa lukemisen vaikeuden aiheuttajana sitten lukivaikeus, näkövamma, vanhuuden heikentynyt näkö tai lihaskunto tai muu vastaava syy, Celian kirjat antavat mahdollisuuden kirjoista nauttimiseen ja opiskeluun. Eri kirjoja on valikoimassa jo yli  40 000. Kysy lisää kirjastosta.


Kirjastoauto

Kirjastoauto tuo lainattavat aineistot lähelle päiväkoteja ja kouluja sekä kauempana asuvien luokse. Kirjastoauto kiertää tiistaisin ja torstaisin. Katso lähin pysäkki reittiaikataulusta.

  Kemiessä kirjastoauto pysähtyy torstaisin klo 10.20-10.45 torilla, Talluksentie 3. Koulujen loma-aikoina kirjastoauto ei liikennöi. Korona-aikaan autossa voi asioida 4 henkilöä yhtäaikaa. Huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Yhteystiedot

Kirjaston yhteystiedot

040 105 4111 asiakaspalvelu

040 105 4112 kirjastoauto

 

Kirkkotie 10 a

kirjasto@tohmajarvi.fi
 

Aukioloajat

  • ma 12-19
  • ti 10-15
  • ke 12-19
  • to 10-15
  • pe 10-15

 

PTV-sisältö

Kirjaston facebook

Kirjaston Flockler