Päivystys alisikuva

PTV-sisältö

Palvelunumero Tohmajärven terveysasema

Numerosta voi varata sekä päivystyskäynnin että kiireettömän vastaanottoajan lääkärille tai hoitajalle. Palvelunumerosta saa myös neuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia, lisäksi sieltä voi tiedustella laboratorio-, röntgen- ja Marevan-hoidon vastauksia.

Soittoajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Soittaja voi myös jättää takaisinsoittopyynnön, jos palvelunumero on varattu. Takaisinsoittopyynnön jättäneille soitetaan takaisin saman päivän aikana. Kiireettömissä asioissa suositellaan soittamaan vasta klo 10 jälkeen.

Pohjois-Karjalan keskussairaalan yhteispäivystys ja sen puhelinneuvonta palvelee niinä aikoina, kun oma lähiterveysasema on kiinni. Ensisijainen asiointipaikka on aina oma terveysasema ja hätätilanteissa soitetaan yleiseen hätänumeroon 112.

Yhteystiedot

  • Aukioloajat
    • Maanantai - Perjantai 8.00 - 16.00

PTV-sisältö

Yhteispäivystyksen puhelinneuvonta

Puhelinneuvonnassa hoitotyön ammattilainen antaa neuvoja akuutteihin sairauksiin liittyen ja ohjaa potilaan oikeaan hoitopaikkaan maakunnassa sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Puhelinneuvonnassa ei voi varata aikoja eikä tiedustella omaisen vointia tai esim. omia laboratorio- tai röntgentutkimusvastauksia.

Yhteystiedot

  • Aukioloajat
    • Maanantai - Sunnuntai 7.00 - 22.00