Perusopetus

Perusopetuksen etusivu

Syksyllä kouluun 1. luokalle tulevien koulupaikka päätetään alkuvuodesta sivistyslautakunnassa ja kouluun tuleville lähetetään asiasta kirje. Kirjeen mukana on kouluun ilmoittautumislomake, joka toimitetaan täyttettynä omaan kouluun. Koulun syksyllä aloittaville järjestetään tutustumispäivä myöhemmin keväällä. Jos lapsen koulupaikaksi halutaan jokin muu kuin lähikoulu tai lapselle halutaan lykkäystä koulunkäynnin aloittamisesta, siitä tulee tehdä hakemus.

 

Hakemukset löydät tästä tai koulutoimistosta.

 

Jos muutatte Tohmajärvelle lukuvuoden alkamisen jälkeen, kouluun ilmoittaudutaan toimittamalla ilmoittautumislomake lähikouluun. Jos asia mietityttää, ota yhteyttä koulutoimistoon.

 

Wilma-tunnuksiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä koulusihteeri Emilia Vlasoffiin sposti: emilia.vlasoff@tohmajarvi.fi

Uutiset

angle-left Rio Tinto Exploration Finland Oy:n puolesta välitämme seuraavan tiedon

Rio Tinto Exploration Finland Oy:n puolesta välitämme seuraavan tiedon

Droonilla tehtävä geofysikaalinen lentomittaus toteutetaan 14.-31.5.2024 välisenä aikana. Droonin lentoalue käy ilmi oheisesta kartasta. Drooni lentää noin 40 metrin korkeudella eikä se pidä juuri lainkaan ääntä. Drooni liikkuu edestakaisin lentolinjoja, joiden väli on noin 30 metriä. Drooni ei ota valokuvia tai kuvaa videota. Otathan yhteyttä, mikäli mieleesi tulee kysymyksiä.

Maria Lohela, maajohtaja, 0505120789

Petra Lignell, projektigeologi, 0451275679

 

Yhteystiedot

Koulutoimisto

Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi koulutoimisto@tohmajarvi.fi

Seija Rosti

vs. sivistys- ja hyvinvointijohtaja
 040 105 4154
seija.rosti@tohmajarvi.fi

Pirjo Rouvinen

toimistosihteeri, keskusvaalilautakunnan sihteeri
 040 105 4103
pirjo.rouvinen@tohmajarvi.fi

Emilia Vlasoff

koulusihteeri, Maiju Lassilan koulu
 040 105 4132
emilia.vlasoff@tohmajarvi.fi

PTV-sisältö