Ohjelmapalvelut alasivun pääkuva

Musiikkiopiston ohjelmapalvelut

Etsitkö tilaisuuteesi esiintyjää?

Musiikkiopistostamme voit varata joko esiintyjäryhmän tai sooloesiintyjän - mikä parhaiten sinulle sopii. Niin aloittelevat kuin opinnoissaan pidemmälle ehtineet oppilaamme ottavat mielellään esiintymispyyntöjä vastaan. Oppilaitamme on ollut esiintymässä monenlaisissa tapahtumissa, joihin sisältyy niin yksityisten järjestämiä juhlia kuin julkisten tahojenkin tilaisuuksia. Musiikkiopistolaiset ovat ilostuttaneet esiintymisillä esimerkiksi häissä ja yhdistysten juhlissa.

 

Olethan yhteyksissä hyvissä ajoin, kun tiedät tarvitsevasi esiintyjää. Suositus on, että esiintymisvaraus tehtäisiin viimeistään kuukautta ennen tilaisuutta. Tällä tavoin voimme valita juuri sinun tilaisuuteesi parhaiten sopivaa musiikkia. Esiintymispalkkio määräytyy sen mukaan, miten paljon musiikkia tilaisuuteen haluat, kuinka monta esiintyjiä tarvitset ja kuinka kauan soittajalla / soittajilla menee aikaa esiintymispaikalla.


 
Esiintymistiedustelut voit tehdä ottamalla yhteyttä ohjelmapalveluja hoitavaan soitonopettaja Saila Kinnuseen, yhteystiedot alla.

Esiintymistiedustelut

Linkki musiikkiopiston etusivulle

Esiintymistiedustelut

Musiikkiopiston Facebook