Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita opiskelijalle teksti

OPISTON LUKUVUOSI 2024 - 2025

Syyslukukausi     9.9. – 1.12.2024    Syysloma vko 42    14. - 20.10.2024
Kevätlukukausi    7.1. – 14.4.2025    Talviloma vko 10      3. - 9.3.2025

Syyslukukaudella on 11 opintoviikkoa ja kevätkaudella 13 eli opintokausi on yhteensä 24 viikkoa.  Arkipyhinä ei ole kokoontumisia, ellei ole sovittu toisin.

Kansalaisopistossa opiskelu on edullista. Kurssimaksun suuruus vaihtelee kurssin tuntimäärän mukaan. Tarkemmat hinnat löytyvät kunkin kurssin tiedoista. Alle 16-vuotiaan kurssimaksu on puolet koko lukuvuoden kestävistä kursseista (ei lyhytkurssit). 

Liikunnan ja kulttuurin kurssimaksuja (ei kielet, kotitalous ja tietotekniikka) voi maksaa työnantajalta saadulla ePassilla suoraan vain HelleWin ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin, kun olet saanut meiltä laskun. Siis jälkikäteen EI SAA maksaa (mobiilisovelluksella), koska se ei kirjaudu kirjanpitoon ja näin ollen saat uuden laskun. Huom! Laita ostoskoriin vain se kurssi, jonka aioit maksaa ePassilla.

Kurssimaksut on jaettu kahteen erään, paitsi lyhytkurssit.
 

Keskeytymiset

Voit peruuttaa ilmoittautumisen HelleWin kautta viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen ilmainen peruminen on mahdollista tapauskohtaisesti vain esittämällä lääkärintodistuksen.

Mikäli perumista ei ole tehty tai opiskelija ei tule kurssille lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä. Huom! Opettajalle ei voi jättää perumisilmoituksia.

Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollinen varasijalla olija pääsee heti opiskelupaikalle.

Viikoittainen kokoontuminen voi peruuntua (esim. opettajan sairastuminen) kerran lukukauden aikana ilman, että sitä korvataan opiskelijoille. Jos poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai tunnit pidetään myöhemmin. Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille ryhmätekstiviestillä.

Käytössämme on ryhmätekstiviestipalvelu, jonka järjestelmän kautta lähetämme viestit, joten et voi vastata saamaasi viestiin. Ryhmätekstiviesti ei pääse perille, jos vastaanottajan puhelimessa on palveluviestin esto päällä.

Tietosuojaseloste

Saavutettavuusseloste

 

Kansalaisopiston aukioloaika

 

Toimisto:
Katri Helenan raitti, Järnefeltintie 1, 2. krs.

ma 9–15, ti 9–11, ke 9–11, to 9–15, pe 9–11
Muina aikoina asiointi ajanvarauksella

Kurssisihteeri:
Merja Susi, parittomilla viikoilla
Maarit Svensk, parillisilla viikoilla

kansalaisopisto@tohmajarvi.fi

 

Rehtori:

040 105 4110

PTV-sisältö

Käyntitiedot

  • Käyntiosoitteet

Kansalaisopiston face

Kansalaisopiston Flockler