Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita opiskelijalle teksti

Lukukausi 2020-2021

 • Syyslukukausi 7.9. - 29.11.2020
 • Syysloma 12. - 18.10.2020
 • Joululoma 30.11.2020 - 10.1.2021
   
 • Kevätlukukausi  11.1. - 25.4.2021 
 • Uudessa sivistyskeskuksessa ja entisissä musiikkiopiston tiloissa kurssit aloitetaan keväällä viikkoa myöhemmin eli 18.1.2021 alkaen.
 • HUOM! Koronarajoituksien takia kaikki ryhmäliikunnat ovat tauolla vielä 19.2. saakka, jolloin uusi päivitys.
 • Talviloma 8. - 14.3.2021
   
 • Arkipyhinä ei ole kokoontumisia, ellei ole sovittu toisin.
   

Kansalaisopistossa opiskelu on edullista. Kurssimaksun suuruus vaihtelee kurssin tuntimäärän mukaan. Tarkemmat hinnat löytyvät kunkin kurssin tiedoista. Alle 16-vuotiaan kurssimaksu on puolet koko lukuvuoden kestävistä kursseista. Jos ilmoittaudut samanaikaisesti neljälle kurssille (ei koske alle 20 tunnin kursseja), saat 25 euron alennuksen. Saat alennuksen, kun ilmoitat siitä toimistoon.

Liikunnan kursseja on mahdollista maksaa myös työnantajalta saadulla ePassilla. Ilmoittautuessasi netissä, kurssivahvistuksen jälkeen näytölle ilmestyy ePassi-logo, sitä klikkaamalla pääset maksamaan kurssimaksun ePassilla. Kurssimaksut laskutetaan ja peritään, jos et ole perunut paikkaasi ensimmäisen kokoontumisen jälkeen toimistolle.

 

Keskeytymiset

Voit peruuttaa ilmoittautumisen HelleWin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen peruminen on mahdollista tapauskohtaisesti vain esittämällä lääkärintodistuksen. Mikäli perumista ei ole tehty tai opiskelija ei tule kurssille lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä.
Huom! Opettajalle ei voi jättää perumisilmoituksia.

Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollinen varasijalla olija pääsee heti opiskelupaikalle. Kurssimaksua ei palauteta.

Viikoittainen kokoontuminen voi peruuntua kerran lukukauden aikana ilman, että  sitä korvataan opiskelijoille. Jos poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai tunnit pidetään myöhemmin. Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä, mikäli opiskelija on ilmoittanut ajan tasalla olevat yhteystietonsa opiston toimistoon.

Käytössämme on ryhmätekstiviestipalvelu, jonka järjestelmän kautta lähetämme viestit, joten et voi vastata saamaasi viestiin. Ryhmätekstiviesti ei pääse perille, jos vastaanottajan puhelimessa on palveluviestin esto päällä.

 

Saavutettavuusseloste

 

PTV-sisältö

Käyntitiedot

Kansalaisopiston aukioloaika

 

Toimisto:
Katri Helenan raitti, Kirkkotie 6, 2. krs.

ma-pe 9-15
 

Kurssisihteeri:

040 105 4104
 

Rehtori:

040 105 4110

Yhteystiedot

Kansalaisopiston face

Kansalaisopiston Flockler