Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita opiskelijalle

Ohjeita opiskelijalle teksti

Lukukausi 2019-2020

  • Syyslukukausi 9.9. - 1.12.2019
  • Kevätlukukausi  7.1. - 20.4.2020
  • Syysloma 14. - 20.10.2019
  • Joululoma 2.12.2019 - 6.1.2020
  • Talviloma 2. - 8.3.2020
  • Arkipyhinä ei ole kokoontumisia, ellei ole sovittu toisin.
     

Kansalaisopistossa opiskelu on edullista. Kurssimaksun suuruus vaihtelee kurssin tuntimäärän mukaan. Tarkemmat hinnat löytyvät kunkin kurssin tiedoista. Alle 16-vuotiaan kurssimaksu on puolet koko lukuvuoden kestävistä kursseista. Jos ilmoittaudut samanaikaisesti neljälle kurssille (ei koske alle 20 tunnin kursseja), saat 25 euron alennuksen. Saat alennuksen, kun ilmoitat siitä toimistoon.

Liikunnan ja kulttuurin kursseja on mahdollista maksaa myös työnantajalta saadulla SporttiPassilla. Kurssimaksut laskutetaan ja peritään, jos et ole perunut paikkaasi ensimmäisen kokoontumisen jälkeen toimistolle.

 

Keskeytymiset

Voit peruuttaa ilmoittautumisen HelleWin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen peruminen tapahtuu ottamalla yhteyttä toimistoon. Mikäli perumista ei ole tehty tai opiskelija ei tule kurssille lainkaan, peritään silti koko kurssimaksu. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä.
Huom! Opettajalle ei voi jättää perumisilmoituksia.

Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollinen varasijalla olija pääsee heti opiskelupaikalle. Kurssimaksua ei palauteta.

Viikoittainen kokoontuminen voi peruuntua kerran lukukauden aikana ilman, että  sitä korvataan opiskelijoille. Jos poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai tunnit pidetään myöhemmin. Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä, mikäli opiskelija on ilmoittanut ajan tasalla olevat yhteystietonsa opiston toimistoon.

Käytössämme on ryhmätekstiviestipalvelu, jonka järjestelmän kautta lähetämme viestit, joten et voi vastata saamaasi viestiin. Ryhmätekstiviesti ei pääse perille, jos vastaanottajan puhelimessa on palveluviestin esto päällä.

 

PTV-sisältö

Käyntitiedot

Kansalaisopiston aukioloaika

  Toimisto ma-pe 9-15

Yhteystiedot