Matkailu Liiku ja retkeile Luontopolut-alisivun pääkuva

Matkailu Liiku ja retkeile Luontopolut

Luontopolut kutsuvat kulkijaa

Tohmajärven luontopolut johdattavat kulkijansa Tohmajärven vaihteleviin maisemiin ja luontoon. Tohmajärven keskustasta lähtevä, korkeuserojen vuoksi vaativa Kemien luontopolku kulkee Jalajanvaaran luonnonsuojelualueen kautta. Aconitum-kierros vie kulkijansa nimensä mukaisesti Piilovaaran ukonhattulehtoon. Molempien polkujen varrella on runsaasti tietotauluja luonnosta ja kulttuurihistoriasta. Siirinpolku Kaurilassa kiertelee olympiavoittaja Siiri Rantasen synnyinmaisemissa. Myllypuron laavulla voi keitellä kahvit. Saarionvaaralla kiertelevältä Mikonpolulta on upeat näköalat Saarion avoimeen kylämaisemaan. Saarionvaaran kupeessa on kaikille avoin kota.

Lisäinfoa: visittohmajarvi.fi

 

 

Uutiset

angle-left Tohmajärven liikuntahallin nimenpaljastustilaisuus

Tohmajärven liikuntahallin nimenpaljastustilaisuus

Tohmajärvellä toteutettiin liikuntahallin laajennus vuonna 2021. Laajennuksen myötä liikuntahallille saatiin uudet kuntosalitilat ja laitteet. Liikuntahallille rakennettiin myös ryhmäliikuntatila, jossa alustana oleva tatami palvelee myös judoharrastusta! Laajennuksen myötä koko rakennuksesta saatiin esteetön. Nyt on aika nimetä rakennus uudelleen!

Liikuntahallin oikean nimen arvannut saa kaksi lippua 28.6 järjestettävään Katri Helenan konserttiin. Jos oikeita vastauksia on enemmän suoritetaan arvonta! Arvauksen voit jättää sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@tohmajarvi.fi tai Tohmajärven kunnan facebook-sivustolla.

Lämpimästi tervetuloa Tohmajärven liikuntahallin nimenpaljastustilaisuuteen

tiistaina 27.6.2023 klo 14.00

Katri Helenan raitti, Kirkkotie 10B
 

Kutsuvierastilaisuus järjestetään liikuntahallilla nimenpaljastuksen jälkeen.

 

Yhteystiedot

PTV-sisältö