Liikunta

Liikuntatoimi

Liikuntatoimi

Tervetuloa liikkumaan ja ulkoilemaan Tohmajärvelle!

 

Liikunnasta ja ulkoilusta pääsee nauttimaan kunnassamme monipuolisesti. Liikkujan olohuone löytyy osoitteesta Katri Helenan raitti, Kirkkotie 10B, jossa on liikuntahalli ja kuntosali. Liikuntahallin laajennusosaan on valmistunut syksyllä 2021 uusi esteetön kuntosali sekä ryhmäliikuntatila, jossa on tatami. 

Ulkoliikuntamahdollisuuksia on monipuolisesti niin kuntakeskuksessa kuin kylilläkin. Ulkoliikunnasta pääsee nauttimaan hyvin varustelluilla lähiliikunta- ja ulkokuntoilupaikoilla Tikkalassa ja kuntakeskuksessa. Lisäksi valaistut hiihtoladut ja hyvin merkityt ja hoidetut ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesäisin kuin talvisinkin.  

Liikuntatoimi vastaa liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja liikuntahallin salivuorovarauksista.

 

Uutiset

angle-left Tohmajärven liikuntahallin nimenpaljastustilaisuus

Tohmajärven liikuntahallin nimenpaljastustilaisuus

Tohmajärvellä toteutettiin liikuntahallin laajennus vuonna 2021. Laajennuksen myötä liikuntahallille saatiin uudet kuntosalitilat ja laitteet. Liikuntahallille rakennettiin myös ryhmäliikuntatila, jossa alustana oleva tatami palvelee myös judoharrastusta! Laajennuksen myötä koko rakennuksesta saatiin esteetön. Nyt on aika nimetä rakennus uudelleen!

Liikuntahallin oikean nimen arvannut saa kaksi lippua 28.6 järjestettävään Katri Helenan konserttiin. Jos oikeita vastauksia on enemmän suoritetaan arvonta! Arvauksen voit jättää sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@tohmajarvi.fi tai Tohmajärven kunnan facebook-sivustolla.

Lämpimästi tervetuloa Tohmajärven liikuntahallin nimenpaljastustilaisuuteen

tiistaina 27.6.2023 klo 14.00

Katri Helenan raitti, Kirkkotie 10B
 

Kutsuvierastilaisuus järjestetään liikuntahallilla nimenpaljastuksen jälkeen.