Liikunta

Liikuntatoimi

Liikuntatoimi

Tervetuloa liikkumaan ja ulkoilemaan Tohmajärvelle!

 

Liikunnasta ja ulkoilusta pääsee nauttimaan kunnassamme monipuolisesti. Liikkujan olohuone löytyy osoitteesta Katri Helenan raitti, Kirkkotie 10c, jossa on liikuntahalli ja kuntosali.

Ulkoliikuntamahdollisuuksia on monipuolisesti niin kuntakeskuksessa kuin kylilläkin. Ulkoliikunnasta pääsee nauttimaan hyvin varustelluilla lähiliikunta- ja ulkokuntoilupaikoilla Tikkalassa ja kuntakeskuksessa. Lisäksi valaistut hiihtoladut ja hyvin merkityt ja hoidetut ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesäisin kuin talvisinkin.  

 

Liikuntatoimi vastaa liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja liikuntahallin salivuorovarauksista.


Keski-Karjalan kunnat järjestävät yhdessä Koti-Karjalan kanssa kuntoliikuntakampanjan ajalla 15.2 - 31.3. Kampanjan aikana kerätään suorituksia kuntokortteihin ja merkintään oikeuttaa vähintään 30 minuutin yhtä kestoinen liikuntasuoritus. Palauta täytetty kuntokortti 9.4 mennessä ja osallistut arvontaan. Kuntokortteja löydät kirjastoista, Kaivolta, K-Market Tiilikaisesta ja S-Marketista. Lisätietoja Arjalta p. 040 105 4118

 

 


Pohjois-Karjalan Liikunta ry toteuttaa yhteistyössä Pohjois-Karjalan kuntien kanssa liikuntakyselyn, joka kerää tietoa pohjoiskarjalaisten liikkumistottumuksista ja -toiveista.

Kysely toteutetaan ajalla 8.2- 8.3.2021.

Liikuntakyselyssä selvitetään mm. eniten harrastettuja liikuntamuotoja, kuntalaisten liikunta-aktiivisuutta, urheiluseuratoimintaan osallistuvien määrää. Lisäksi vastaamalla kyselyyn, saadaan myös teiltä palautetta liittyen kunnan liikuntapalveluihin.

Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kirjastossa ja Kaivolla.

Kyselyyn pääsee tästä: https://webropol.com/s/liikuntakysely21


HUOMIOITAVAA LIIKUNTAHALLIN KÄYTÖSSÄ:

- vältä turhaa oleskelua ja asiointia liikuntahallilla ja liikuntahallin tiloissa.

- liikunta- ja nuorisotoimiston henkilöstön tavoitat parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla.

 

OHJEISTUS LIIKUNTAHALLIN JA KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE TÄSTÄ


Keski-Karjalan Soveltavan liikunnan kalenteri kaudelle 2020-2021 on ilmestynyt. Kalenteri on noudettavissa terveyskeskuksesta, apteekista, kirjastosta,

kunnanvirastolta ja liikuntahallilta. Kalenterin löydät sähköisenä tästä linkistä

Kalenteriin on kasattu erityisesti ikäihmisille soveltuvia terveysliikuntaryhmiä, joita järjestetään Tohmajärvellä, Kiteellä, Kesälahdella ja Rääkkylässä.

 

PTV-sisältö

Liikuntatoimen facebook