Liikunta

Liikuntatoimi

Liikuntatoimi

Tervetuloa liikkumaan ja ulkoilemaan Tohmajärvelle!

 

Liikunnasta ja ulkoilusta pääsee nauttimaan kunnassamme monipuolisesti. Liikkujan olohuone löytyy osoitteesta Katri Helenan raitti, Kirkkotie 10c, jossa on liikuntahalli ja kuntosali.

Ulkoliikuntamahdollisuuksia on monipuolisesti niin kuntakeskuksessa kuin kylilläkin. Ulkoliikunnasta pääsee nauttimaan hyvin varustelluilla lähiliikunta- ja ulkokuntoilupaikoilla Tikkalassa ja kuntakeskuksessa. Lisäksi valaistut hiihtoladut ja hyvin merkityt ja hoidetut ulkoilureitit kutsuvat liikkumaan niin kesäisin kuin talvisinkin.  

 

Liikuntatoimi vastaa liikuntapaikkojen kunnossapidosta ja liikuntahallin salivuorovarauksista.


 


Maastopyöräilyn alkeisohjaajakurssi 15.5.-16.5.2021

MAASTOPYÖRÄILYN ALKEISOHJAAJAKURSSI 15.-16.5.2021 / Tour de Karelianpolut -hanke

Kurssi on tarkoitettu Keski-Karjalan alueella toimiville maastopyöräilyn ohjaamisesta kiinnostuneille, kohtalaiset lajitaidot omaaville henkilöille. Kurssille otetaan ensisijaisesti sellaisia, jotka voivat hyödyntää koulutuksessa hankittua osaamista työssään, yhdistyksessä, yrityksessä tai oman alueensa harrastajayhteisössä. Kurssilla saa valmiudet ohjata ryhmiä vähintään matalan kynnyksen maastolenkillä ja -retkillä. Kurssin sisältöön kuuluu toimia yhtenä päivänä (n.2h) ohjaajana oman kuntansa alueella järjestettävässä matalan kynnyksen maastopyöräilyn tutustumistapahtumassa.

Oletko kiinnostunut maastopyöräilyn alkeisohjaajakurssista?  Lisätietoja ja ilmoittautumiset liikunnanohjaaja Arja Pirhonen p. 040 105 4118.

 


HUOMIOITAVAA LIIKUNTAHALLIN KÄYTÖSSÄ:

- vältä turhaa oleskelua ja asiointia liikuntahallilla ja liikuntahallin tiloissa.

- liikunta- ja nuorisotoimiston henkilöstön tavoitat parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla.

 

OHJEISTUS LIIKUNTAHALLIN JA KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE TÄSTÄ


Keski-Karjalan Soveltavan liikunnan kalenteri kaudelle 2020-2021 on ilmestynyt. Kalenteri on noudettavissa terveyskeskuksesta, apteekista, kirjastosta,

kunnanvirastolta ja liikuntahallilta. Kalenterin löydät sähköisenä tästä linkistä

Kalenteriin on kasattu erityisesti ikäihmisille soveltuvia terveysliikuntaryhmiä, joita järjestetään Tohmajärvellä, Kiteellä, Kesälahdella ja Rääkkylässä.

 

PTV-sisältö

Liikuntatoimen facebook