Kirjaston etusivun kuva

Kirjaston etusivu

Kirjat kaikkien lähellä

Sukella tarinoiden maailmaan tai tuoreen tiedon pariin. Kirjoja käsien ulottuvilla tai äänikirjoja missä vaan. Kaikkea tätä ja paljon muutakin on tarjolla kirjastossa. Yhdellä ja samalla kortilla pääset asioimaan kaikissa Pohjois-Karjalan Vaara-kirjastoissa. Kirjat tuo lähellesi lähikirjasto, kirjastoauto,  kotipalvelu sekä e-aineistot.

 

Ajankohtaista

Kirjasto aukesi maanantaina 1.2.2021 uudessa osoitteessa: Kirkkotie 10 a, klo 12 alkaen. Kirjasto on avoinna ma ja ke klo 12-19 ja ti, to ja pe klo 10-15. 

 

Uutiset

angle-left Ystävänpäivän laulukonsertti ja yhteislaulutapahtuma verkossa

Ystävänpäivän laulukonsertti ja yhteislaulutapahtuma verkossa

Linkki avautuu Ystävänpäivänä 14.2.2021 klo 12 alkaen ja on katsottavissa 14.3. asti. https://youtu.be/Qi7_c9OrtYo

Musiikkitapahtumaa on toteuttamassa tuttu joukko: Eini Annukka Perälä, laulu ja juonto. Säestys: Liisa Karhu, viulu. Timo Hacklin, harmonikka. Puhe ystävyydestä, Antti Happonen. Kuvaus, editointi, nettityö: Kari Sarkkinen. Tapahtumapaikkana on uusi sivistyskeskus Ahjo.

Laula kanssamme! Ohjelmassa on tuttuja vanhoja iskelmiä, tangoja, ystävälauluja, Katri Helenaa, jazzstandardeja. Esim. Käymme yhdessä ain, Täysikuu, Ystävän laulu, Malja ystävyydelle, Anna mulle tähtitaivas, Näin alkaa rakkaus, Misty ja Smile. Laulun sanat ovat nähtävillä.

Tapahtuman järjestää Tohmajärven kunnan kulttuuritoimi.

Yhteystiedot

Kirkkotie 10 a
82600 Tohmajärvi

 

PressReader

PTV-sisältö

Kirjaston face

Kirjaston Flockler