Kirjaston alisivu pääkuva

Kirjaston alisivu teksti

Uusi kirjasto

Tervetuloa Tohmajärven uuteen kirjastoon, joka sijaitsee Kirkkotien varrella Sivistyskeskus Ahjon rakennuksessa. Kirjastoon tullaan pääsisäänkäynnin kautta.

Tohmajärven kirjasto on nyt myös omatoimikirjasto, jossa voi asioida myös silloin kun kirjasto on kiinni. Arkisin ja myös lauantaisin. Kirjastomme on helposti saavutettavissa ja esteetön. Kirjastoauto palvelee tiistaisin ja torstaisin mm. Värtsilän ja Tikkalan suunnalla. Kotipalvelu on tarkoitettu niille asiakkaille, jotka eivät pääse asioimaan kirjastossa tai kirjastoautossa.

 

Kirjaston taideteokset

Tohmajärven kunta kutsui pohjoiskarjalaisia taiteilijoita suunnittelemaan ja toteuttamaan taideteokset Tohmajärven kirjaston seiniin (3 kpl). Teosten tuli soveltua julkiseen tilaan käyttäjien ikäryhmät huomioon ottaen. Kilpailun voittajiksi valittiin: Johanna Alanko, Karoliina Arvilommi ja Tuuli Meriläinen. Heidän teoksensa valmistuvat kirjaston seinille vuoden loppuun mennessä. Johanna toteuttaa tilataideteoksen aikuistenosastolle, Karoliina ripustaa huovutustyökokonaisuuden portaikon seinälle ja Tuuli maalaa seinämuraalin lastensosastolle.

 

Kirjaston yhteystiedot

040 105 4111 asiakaspalvelu

040 105 4112 kirjastoauto

 

Kirkkotie 10 a

kirjasto@tohmajarvi.fi
 

Aukioloajat

  • ma 12-19
  • ti 10-15
  • ke 12-19
  • to 10-15
  • pe 10-15

Kirjaston facebook

Finna

PTV-sisältö

Finna