Työllisyyspalvelut kesätyöllistäminen

Työllisyys Kesätyöllistäminen

 

Nuorten kesätyöllistäminen

Tohmajärven kunta tarjoaa vuosittain 70-90 tohmajärveläiselle nuorelle kesätyömahdollisuuden palkkaamalla nuoria kunnan omiin toimipisteisiin erilaisiin avustaviin tehtäviin sekä maksamalla yrityksille ja yhdistyksille kesätyöllistämistukea.
 

Kunnan kesätyöpaikat

Tohmajärven kunta palkkaa vuosittain noin 20 tohmajärveläistä 16-25 -vuotiasta nuorta kesätöihin. Etusija on alle 19-vuotiailla nuorilla, joilla ei ole aikaisempaa palkkatyökokemusta.

Kesätöitä on tarjolla kiinteistöhuollossa, ruoka- ja siivouspalveluissa, nuoriso- ja liikuntapalveluissa, musiikkiopistolla sekä kirjasto- ja kulttuuripalveluissa. Haku kunnan kesätyöpaikkoihin on vuosittain maaliskuussa Kuntarekryn kautta.

 

Nuori, voit hakea kesätöitä myös yrityksistä ja yhdistyksistä. Huom. Kunnan tukea ei kuitenkaan voi saada yritys/yhdistystyöllistämiseen, mikäli nuori on saanut kunnasta työpaikan.
 

Nuorten kesätyöllistämistuki yrityksille ja yhdistyksille

Kunta tukee yritysten, myös maatilojen, ja yhdistysten nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä avustusta palkkauskuluihin. Avustus on 50 % palkkauskustannuksista, kuitenkin enintään 250 €/nuori ja sitä voi saada enintään kolmesta tohmajärveläisestä nuoresta/työnantaja. Avustuksen haku päättyy huhtikuun lopussa. Tässä tarkemmat ohjeet ja hakulomake.

Yhteystiedot

PTV-sisältö