Työllisyyspalvelut kesätyöllistäminen

Työllisyys Kesätyöllistäminen

 

Nuorten kesätyöllistäminen

Tohmajärven kunta tarjoaa vuosittain 70-90 tohmajärveläiselle nuorelle kesätyömahdollisuuden palkkaamalla nuoria kunnan omiin toimipisteisiin erilaisiin avustaviin tehtäviin sekä maksamalla yrityksille ja yhdistyksille kesätyöllistämistukea.
 

Kunnan kesätyöpaikat

Tohmajärven kunta palkkaa vuosittain noin 20 tohmajärveläistä 16-25 -vuotiasta nuorta kesätöihin. Etusija on alle 19-vuotiailla nuorilla, joilla ei ole aikaisempaa palkkatyökokemusta.

Kesätöitä on tarjolla kiinteistöhuollossa, ruoka- ja siivouspalveluissa, nuoriso- ja liikuntapalveluissa, musiikkiopistolla sekä kirjasto- ja kulttuuripalveluissa. Haku tulevan kesän kunnan kesätyöpaikkoihin on päättynyt, mutta jos kesätyöpaikka on vielä etsinnässä, ota yhteyttä työllisyyskoordinaattori Sari Vesaseen.

 

Nuori, voit hakea kesätöitä myös yrityksistä ja yhdistyksistä. Huom. Kunnan tukea ei kuitenkaan voi saada yritys/yhdistystyöllistämiseen, mikäli nuori on saanut kunnasta työpaikan.
 

Nuorten kesätyöllistämistuki yrityksille ja yhdistyksille

Kunta tukee yritysten, myös maatilojen, ja yhdistysten nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä avustusta palkkauskuluihin. Avustus on 50 % palkkauskustannuksista, kuitenkin enintään 250 €/nuori ja sitä voi saada enintään kolmesta tohmajärveläisestä nuoresta/työnantaja. Avustuksen haku päättyy huhtikuun lopussa. Tässä tarkemmat ohjeet ja hakulomake.

Yhteystiedot

PTV-sisältö