Ilmoittautuminen alasivun pääkuva

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon

Ilmoittautuminen

Uusi opinto-ohjelma jaettiin joka talouteen Tohmajärvellä juhannusviikolla. Oppaita on saatavilla myös kirjastossa ja kunnan virastotalolla. Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös varasijalle kannattaa ilmoittautua sekä jo ensi kevään kursseille.

 

Lukuvuoden 2020-2021 opinto-ohjelma.

 

Kurssin toteutuminen

Kurssi toteutuu, mikäli kurssille on ilmoittautunut riittävästi opiskelijoita. Vapaita paikkoja voit tiedustella toimistolta koko lukuvuoden ajan. Jos haluat ilmoittautua vain kevään tunneille, ota yhteys toimistoon.

Sinuun otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu, kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseille ei voi osallistua, jos sinulla on maksamattomia maksuja. Opintojen alkaessa muutokset ryhmien toiminnassa ovat mahdollisia. Muutoksista tai peruutuksista tiedotetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai sähköpostilla.

 

Keskeytymiset

Voit peruuttaa ilmoittautumisen HelleWin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen peruminen on mahdollista tapauskohtaisesti vain esittämällä lääkärintodistuksen. Mikäli perumista ei ole tehty tai opiskelija ei tule kurssille lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä. Huom! Opettajalle ei voi jättää perumisilmoituksia.
 

Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollinen varasijalla olija pääsee heti opiskelupaikalle. Kurssimaksua ei palauteta.

Viikoittainen kokoontuminen voi peruuntua kerran lukukauden aikana ilman, että sitä korvataan opiskelijoille. Jos poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai tunnit pidetään myöhemmin. Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä, mikäli opiskelija on ilmoittanut ajan tasalla olevat yhteystietonsa opiston toimistoon.

Käytössämme on ryhmätekstiviestipalvelu, jonka järjestelmän kautta lähetämme viestit, joten et voi vastata saamaasi viestiin. Ryhmätekstiviesti ei pääse perille, jos vastaanottajan puhelimessa on palveluviestin esto päällä.

 

 

Uutiset

angle-left Varautuminen koronavirukseen (koulut, kansalaisopisto, kuntosali, liikuntahalli, kirjasto)

Varautuminen koronavirukseen (koulut, kansalaisopisto, kuntosali, liikuntahalli, kirjasto)

TIEDOTETTA ON PÄIVITETTY 13.3.2020 klo 9:50 JA 17.3.2020 KLO 15:45

Varautuminen koronavirukseen

Suomen hallituksen tänään antaman tiedonannon johdosta Tohmajärvellä ryhdytään koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi seuraaviin lapsia, nuoria ja aikuisia koskeviin toimenpiteisiin.

1) Tulevina viikkoina vältetään ylimääräisiä retkiä ja ulkomaanmatkoja oppilasryhmien kanssa. Eli esimerkiksi tuleville viikoille suunnitellut matkat Helsinkiin, Saksaan ja Venäjälle perutaan. Samalla toivotaan hallituksen linjauksen mukaisesti vähintään lykkäämään tuleviin viikkoihin ajoittuvia lomatkoja.

2) Kaikki oppilaat ottavat omat oppikirjansa kotiin huomisesta perjantaista 13.3. alkaen ja säilyttävät niitä siellä kunnes lupa toisin annetaan.

2) Kunnan nuorisotila Stoppi on kiinni (13.3.-13.4.2020)

3) Kunnan kuntosali liikuntahallin yhteydessä on kiinni (13.3.-13.4.2020).

4) Kansalaisopiston ryhmät jäävät lomalle (13.3.-13.4.2020) ja lukukautta jatketaan vastaavasti keväällä, jos mahdollista.

5) Koronavirus vaikuttaa myös kirjaston aukioloon siten, että omatoimikirjasto on hetken tauolla. Kirjasto kokonaisuudessaan on suljettu 18.3.2020 alkaen.

6) Myös Liikuntahalli suljetaan ja Tietäväisen koulun iltakäyttö lakkaa 13.3.-13.4.2020.

Koulut jatkavat toimintaansa normaalisti ellei tule uusia ohjeita. Koronaviruksen leviämistä ei pystytä estämään, mutta asetetuilla rajoituksilla leviämistä voidaan hidastaa ja näin kaikkiin tapauksiin pystytään reagoimaan terveydenhuollossa. Vähemmän tapaamisia, vähemmän kontakteja ja erityisesti vähemmän kontakteja riskiryhmien kanssa hidastaa viruksen leviämistä. Edelleen jokaisen on syytä tarkkailla omaa ja läheistensä terveydentilaa ja jos on syytä epäillä tartuntaa niin vastuullisena ei pidä asettaa muita alttiiksi tartunnalle.

Huomiselle 13.3. suunniteltu Talvisodan päättymisen 80v -juhla on myös peruttu. Perjantai 13.3. on normaali koulupäivä.

Matias Valoaho

PTV-sisältö

Käyntitiedot

Kansalaisopiston aukioloaika

 

Toimisto:
Katri Helenan raitti, Kirkkotie 6, 2. krs.

ma-pe 9-15
 

Kurssisihteeri:

040 105 4104
 

Rehtori:

040 105 4110

Yhteystiedot

Kansalaisopiston face

Kansalaisopiston Flockler