Ilmoittautuminen alasivun pääkuva

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon

Ilmoittautuminen

Uusi opinto-ohjelma jaettiin joka talouteen Tohmajärvellä juhannusviikolla. Oppaita on saatavilla myös kirjastossa ja kunnan virastotalolla. Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös varasijalle kannattaa ilmoittautua sekä jo ensi kevään kursseille.

 

Lukuvuoden 2020-2021 opinto-ohjelma.

 

Kurssin toteutuminen

Kurssi toteutuu, mikäli kurssille on ilmoittautunut riittävästi opiskelijoita. Vapaita paikkoja voit tiedustella toimistolta koko lukuvuoden ajan. Jos haluat ilmoittautua vain kevään tunneille, ota yhteys toimistoon.

Sinuun otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu, kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseille ei voi osallistua, jos sinulla on maksamattomia maksuja. Opintojen alkaessa muutokset ryhmien toiminnassa ovat mahdollisia. Muutoksista tai peruutuksista tiedotetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai sähköpostilla.

 

Keskeytymiset

Voit peruuttaa ilmoittautumisen HelleWin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen peruminen on mahdollista tapauskohtaisesti vain esittämällä lääkärintodistuksen. Mikäli perumista ei ole tehty tai opiskelija ei tule kurssille lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä. Huom! Opettajalle ei voi jättää perumisilmoituksia.
 

Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollinen varasijalla olija pääsee heti opiskelupaikalle. Kurssimaksua ei palauteta.

Viikoittainen kokoontuminen voi peruuntua kerran lukukauden aikana ilman, että sitä korvataan opiskelijoille. Jos poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai tunnit pidetään myöhemmin. Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä, mikäli opiskelija on ilmoittanut ajan tasalla olevat yhteystietonsa opiston toimistoon.

Käytössämme on ryhmätekstiviestipalvelu, jonka järjestelmän kautta lähetämme viestit, joten et voi vastata saamaasi viestiin. Ryhmätekstiviesti ei pääse perille, jos vastaanottajan puhelimessa on palveluviestin esto päällä.

 

 

Uutiset

angle-left Tohmajärven kunta rajoittaa asiointia kunnan palvelutoimistoissa

Tohmajärven kunta rajoittaa asiointia kunnan palvelutoimistoissa

TIEDOTETTA PÄIVITETTY 17.3.2020.KLO 9:05 KIRJASTON AUKIOLON OSALTA

Tohmajärven kunta on tänään (16.3.2020) linjannut, että kunnan palvelutoimistojen ovet ovat lukittuina tiistaista 17.3.2020 eteenpäin. Asiakkaita pyydetään suosimaan sähköisiä kanavia ja puhelimitse tapahtuvaa asiointia. Henkilökohtaisesta asioinnista tulee sopia etukäteen puhelimitse. Hakemuksia ja vastaavia asiakirjoja voi palauttaa kunnan palvelutoimistojen postilaatikoihin. Tohmajärven kunnanviraston ovia ei lukita nettipisteen käytön mahdollistamiseksi, mutta asioinnista kunnanviraston henkilöstön kanssa tulee sopia ennakkoon. Tohmajärven kirjasto sulkee ovensa keskiviikkona 18.3.2020. Myös omatoimikäyttö on suljettu. Palautukset voi jättää kirjaston palautuslaatikkoon. Kunnan ruokapalvelut toimivat normaalisti (kouluruokailun osalta päivitämme tiedotetta myöhemmin). .

Tohmajärven kunnan tiloissa ei voi toistaiseksi järjestää kokouksia tai tilaisuuksia. Suunnitellut ja sovitut kunnan toimielinten kokoukset pidetään, mutta samalla tutkitaan myös vaihtoehtoisia järjestämistapoja.  Kunnan henkilöstöä on ohjeistettu välttämään kaikkea matkustamista ulkomaille. Toivomus on, että kunnan henkilöstö ei kävisi myöskään tankkausmatkoilla Venäjällä.

Tohmajärven kunta linjasi jo viime viikolla, että Tohmajärven liikuntahalli, kuntosali ja nuorisotila ovat suljettuina ainakin seuraavan kahden viikon ajan. Tietäväisen koulun iltakäyttö on lakannut ja kansalaisopiston kurssit ovat toistaiseksi keskeytetty. Keski-Karjalan musiikkiopisto tiedottaa mahdollisista muutoksista omassa toiminnassaan suoraan oppilaille tai oppilaiden huoltajille.

Sosiaali- ja terveyspalveluista sekä niistä tiedottamisesta vastaa Siun sote-kuntayhtymä. Ohjeistus löytyy osoitteesta: https://www.siunsote.fi/korona

 

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Olli Riikonen, puh. 040 105 4001, olli.riikonen@tohmajarvi.fi

Kehittämispäällikkö Anniina Kontiokorpi, puh. 040 105 4015, anniina.kontiokorpi@tohmajarvi.fi

PTV-sisältö

Käyntitiedot

Kansalaisopiston aukioloaika

 

Toimisto:
Katri Helenan raitti, Kirkkotie 6, 2. krs.

ma-pe 9-15
 

Kurssisihteeri:

040 105 4104
 

Rehtori:

040 105 4110

Yhteystiedot

Kansalaisopiston face

Kansalaisopiston Flockler