Ilmoittautuminen alasivun pääkuva

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon

Ilmoittautuminen

Uusi opinto-ohjelma jaetaan joka talouteen Tohmajärvellä juhannusviikolla. Oppaita on tuolloin saatavilla myös kirjastossa ja kunnan virastotalolla. Ilmoittautuminen alkaa sen jälkeen, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. Puhelimitse voi ilmoittautua opiston kesäloman jälkeen elokuun alussa. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös varasijalle kannattaa ilmoittautua.

 

Lukuvuoden 2019-2020 opinto-ohjelma.

 

Kurssin toteutuminen

Kurssi toteutuu, mikäli kurssille on ilmoittautunut riittävästi opiskelijoita. Vapaita paikkoja voit tiedustella toimistolta koko lukuvuoden ajan. Jos haluat ilmoittautua vain kevään tunneille, ota yhteys toimistoon.

Sinuun otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu, kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseille ei voi osallistua, jos sinulla on maksamattomia maksuja. Opintojen alkaessa muutokset ryhmien toiminnassa ovat mahdollisia. Muutoksista tai peruutuksista tiedotetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai sähköpostilla. 

 

PTV-sisältö

Käyntitiedot

Kansalaisopiston aukioloaika

  Toimisto ma-pe 9-15

Yhteystiedot