Ilmoittautuminen alasivun pääkuva

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon

Ilmoittautuminen

Uusi opinto-ohjelma jaetaan joka talouteen Tohmajärvellä juhannusviikolla. Oppaita on saatavilla myös kirjastossa ja kunnan virastotalolla. Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennakkoon. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös varasijalle kannattaa ilmoittautua sekä jo ensi kevään kursseille. ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Kurssin toteutuminen

Kurssi toteutuu, mikäli kurssille on ilmoittautunut riittävästi opiskelijoita. Vapaita paikkoja voit tiedustella toimistolta koko lukuvuoden ajan. Jos haluat ilmoittautua vain kevään tunneille, niin kysy mahdollisia vapaita paikkoja marraskuun lopussa.

Sinuun otetaan yhteyttä, jos kurssi peruuntuu, kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseille ei voi osallistua, jos sinulla on maksamattomia maksuja. Opintojen alkaessa muutokset ryhmien toiminnassa ovat mahdollisia. Muutoksista tai peruutuksista tiedotetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä tai sähköpostilla.

 

Keskeytymiset

Voit peruuttaa ilmoittautumisen HelleWin kautta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen peruminen on mahdollista tapauskohtaisesti vain esittämällä lääkärintodistuksen. Mikäli perumista ei ole tehty tai opiskelija ei tule kurssille lainkaan, peritään koko kurssimaksu. Laskutuksen jälkeisiä ilmoituksia peruutuksista ei hyvitetä. Huom! Opettajalle ei voi jättää perumisilmoituksia.

Jos joudut keskeyttämään opiskelun, ilmoita siitä välittömästi toimistolle, niin mahdollinen varasijalla olija pääsee heti opiskelupaikalle. Kurssimaksua ei palauteta.

Viikoittainen kokoontuminen voi peruuntua kerran lukukauden aikana ilman, että sitä korvataan opiskelijoille. Jos poissaolokertoja tulee enemmän, opisto hankkii sijaisen tai tunnit pidetään myöhemmin. Oppitunnin peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä, mikäli opiskelija on ilmoittanut ajan tasalla olevat yhteystietonsa opiston toimistoon.

Käytössämme on ryhmätekstiviestipalvelu, jonka järjestelmän kautta lähetämme viestit, joten et voi vastata saamaasi viestiin. Ryhmätekstiviesti ei pääse perille, jos vastaanottajan puhelimessa on palveluviestin esto päällä.

 

 

Kansalaisopiston aukioloaika

 

Toimisto:
Katri Helenan raitti, Järnefeltintie 1, 2. krs.

ma 9–15, ti 9–11, ke 9–11, to 9–15, pe 9–11
Muina aikoina asiointi ajanvarauksella

Kurssisihteeri:
Merja Susi, parittomilla viikoilla
Maarit Svensk, parillisilla viikoilla

etunimi.sukunimi@tohmajarvi.fi /
kansalaisopisto@tohmajarvi.fi

 

Rehtori:

040 105 4110

PTV-sisältö

Käyntitiedot

  • Käyntiosoitteet

Kansalaisopiston face

Kansalaisopiston Flockler