Keski-Karjalan lomituspalvelut

Keski-Karjalan lomituspalvelut

Keski-Karjalan lomituspalvelut

 

Tohmajärven kunnan olessa suljettu ajalla 29.6. - 2.8.2020, Keski-Karjalan lomituspalveluun pääsee asioimaan soittamalla  puh. 040 105 4044 ma - pe  kello 9.00 - 15.00 tai sähköpostilla lomatoimisto@tohmajarvi.fi

 

Keski-Karjalan lomituspalveluiden tehtävänä on järjestää lomituspalvelulain mukaiset palvelut niin, että alueen lomituspalveluihin oikeutetut maatalousyrittäjät pystyvät irrottautumaan turvallisin mielin päivittäisistä välttämättömistä karjanhoitoon kuuluvista töistä. Huomioimme kaikkien osapuolten tarpeet ja toivomukset niin, että lomitukset jakautuvat tasaisesti ympäri vuoden.

Lomituspalveluiden tuottaminen perustuu Melan kanssa tehtyyn toimeksianto-sopimukseen. Toiminta-alue on Keski-Karjalan seutukunta, johon kuuluu Kiteen kaupunki, Rääkkylän ja Tohmajärven kunnat. Isäntäkuntana toimii Tohmajärven kunta.

Lomitusyksikön tavoitteena on tuottaa laadukkaita, hyvän lomituskäytännön mukaisia lomituspalveluja alueen maatalousyrittäjille yhteistyössä ammattitaitoisten lomittajien, toimistohenkilökunnan ja viljelijöiden kanssa.

Toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun, sekä vahvaan asiantuntemukseen ja ammattiosaamiseen, jota ylläpidetään ja kehitetään. Laatu syntyy halusta toimia asiakkaiden hyväksi.

Lomitustoimintaa hoidetaan yhteistyössä lomituksen sidosryhmien kanssa taloudellisesti ja ammattitaidolla ottaen huomioon myös toiminnan luotettavuus ja tasavertaisuus sekä työturvallisuus.