Sisältöjulkaisija

angle-left Työllisyyden pop up toteutetaan etäyhteyksin

Työllisyyden pop up toteutetaan etäyhteyksin

Ilmoitus

Jos olet jäänyt tai jäämässä työttömäksi, ota yhteyttä.

Soita, laita viesti, ota yhteyttä whatsapilla tai mesengerillä!

 

Pop-up on tarkoitettu äskettäin työttömiksi jääneille tai sellaisille, joilla työ on loppumassa lähiaikoina.

– Ota yhteyttä, jos sinulla ei ole tiedossa työ- tai opiskelupaikkaa tai tulevaisuuden suunnitelmat työn osalta ovat muuten epäselviä, kehottavat ToKi-hankkeen Kirsi Miettinen, Hannele Kosonen ja Katri Päivinen.

– Sen lisäksi, että etsit itse työtä, voit saada meiltä apua työn löytymiseen. Mitä tarvitset työpaikan saamiseksi?, kysyy Päivi Kipinoinen.

- Autamme hakemaan työ- tai opiskelupaikkaa. Suunnittelemme yhdessä myös lisäkoulutusta, jos sellaista mahdollisesti tarvitset. Kerromme myös avoimista työpaikoista sekä opiskelumahdollisuuksista.

- Otamme myös facebookin entistä paremmin käyttöön työn ja tekijöiden kohtaamiseksi, sillä avasimme Työtä ja tekijöitä Keski-Karjalassa -ryhmäsivuston, jonne voi jokainen työntekijöitä tai työtä etsivä liittyä.

Kokoamme sivulle seudun avoimet työpaikat, mutta sivulla voivat myös työtä hakevat kertoa omasta osaamisestaan ja työpaikkatoiveistaan.

Pop-upin järjestävät yhdessä KETIn Koulutustehtaasta kasvua -hanke sekä Kiteen ja Tohmajärven yhteinen työllisyyshanke ToKi.

 

Ota yhteyttä:

Päivi Kipinoinen fb Päivi Kipinoinen (Työ - Business)

040 770 4938 paivi.kipinoinen@keti.fi

 

Kirsi Miettinen fb Toki Kirsi

040 105 0004 kirsi.miettinen@kitee.fi