Tohmajärven aamu- ja iltapäivätoiminta

Tohmajärven aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. - 2.-luokkalaisten sekä erityisopetuksessa olevien koululaisten pitkien yksinäisten aamu- ja iltapäivien lyhentämiseen.

 

Aamu- ja iltapäivätoiminta 2019-2020 Tohmajärvellä

Lukuvuonna 2019-2020 tarjotaan Kemien alueella Tietäväisen koululla aamu- ja iltapäivätoimintaa ja Tikkalassa iltapäivätoimintaa.

Aamupäivätoimintaa järjestetään klo 6.30 alkaen koulun alkamiseen saakka. Iltapäivätoiminta alkaa heti koulutyön jälkeen ja päättyy viimeistään klo 17. 

Tietäväisen koululla aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään esikoulun ja 1. luokan luokkatiloissa osoitteessa Asematie 35 A, Tikkalan iltapäivätoiminta järjestetään Tikkalan koululla osoitteessa Särkilahdentie 224.

Ryhmät toteutuivat vähintään viiden lapsen ilmoittauduttua toimintaan hakuajan aikana; Värtsilän iltapäivätoiminta ei toteutunut lukuvuonna 2019 - 2020.

 

Toiminnan tarkoitus

Tohmajärven kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnassa lapsille tarjotaan heidän tarpeistaan lähtevää turvallista, monipuolista ja virkistävää toimintaa. Toiminnan piirissä oleville lapsille tarjotaan aamu- tai/ja välipala.

Toiminnan tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä, luoda perustaa hyville vapaa-ajanviettotavoille ja auttaa perheitä kasvatustehtävän toteuttamisessa. Lisäksi toiminnan tarkoituksena on enneltaehkäistä riskitekijöitä, jotka liittyvät lapsen valvomattomaan ajankäyttöön ja yksinoloon. Toiminnalla pyritään myös edistämään yhteiskunnallista tasa-arvoa ja ehkäisemään syrjäytymistä.

 

Maksut

Maksut määräytyvät sopimuksessa sovittujen toimintapäivien mukaan:

  • aamupäivätoiminta, täydet toimintapäivät  50 eur
  • iltapäivätoiminta, täydet toimintapäivät     100 eur
  • aamu- ja iltapäivätoiminta, täydet toimintapäivät 150 eur
  •  
  • aamupäivätoiminta, 10 päivää tai alle      25 eur
  • iltapäivätoiminta, 10 päivää tai alle          50 eur
  • aamu- ja iltapäivätoiminta, 10 päivää tai alle   75 eur

Hakeminen

Tulosta hakemuslomake tästä.

Postitusosoite: Tohmajärven kunta/ varhaiskasvatus, Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi

Käyntiosoite: Kirkkotie 6 A, 2. krs

 

Varhaiskasvatuksen toimisto

Laskutukseen, muutoksiin ja hakemiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä varhaiskasvatuksen toimistosihteeriin puh. 040 105 4121, sposti tiina.tuhkanen@tohmajarvi.fi.

 

Lomakkeet

Hakemus

Sopimus

Irtisanominen

PTV-sisältö