Tapahtumista

Tällä sivulla on lyhyesti esitelty muutamia vuosittain toistuvia tapahtumia. Mitä lähiaikoina on meneillään, sen näet klikkaamalla viereistä "mustaa laatikkoa". Se vie Karjalaisen menoinfoon, jonne toivon mukaan eri järjestäjät ilmoittavat tapahtumistaan ja joka näkyy siis myös kunnan menoinfona etusivulla.
 

Potsipäivät              Po russki

Vuoden 2017 Potsipäivien ohjelmassa on vuosittain toistuvia tapahtumia, mutta mukana on myös uutta.

Potsipäivien ohjelma              

Potsipäivät on kunnan, yrittäjien, pitäjäseuran, eri yhdistysten, kylien ja kuntalaisten yhteisvoimin toteuttama pitäjäjuhla. Juhannuksen jälkeisellä viikolla vietettävä juhla on saanut nimensä Maiju Lassilan Tulitikkuja lainaamassa -näytelmän pohjalta. Maiju Lassilan muistomerkki Keskuspuistossa kukitetaan juhlien yhteydessä. Kesällä 2017 on jo 43. kerta viettää Potsipäiviä.

Ohjelmaa on viikon ajalle alkaen juhannuksen jälkeisestä tiistaista. Potsiviikoilla on tarjolla mm. liikuntaa, kulttuuria ja musiikkia moneen makuun.

Potsipäivät on myös facebookissa.
 

Värtsilä-päivät

Perinteiset Värtsilän kotiseutupäivät pidetään heinäkuun puolivälissä. Järjestäjänä on Värtsilän Pitäjäyhdistys yhteistoiminnassa paikallisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Värtsiläpäivien ohjelma.
 

Rajan ryssäys

Rajan ryssäys on elokuun lopussa vietettävä syystapahtuma Värtsilässä. Järjestäjänä on Värtsilän Pitäjäyhdistys yhteistoiminnassa paikallisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa
 

Siirin hiihto -laturetki

Siirin hiihto järjestetään helmi-maaliskuun vaihteessa. Tohmajärven laturetki on hiihdetty jo 50 kertaa. Vuodesta 2015 alkaen laturetki on nimetty tohmajärveläissyntyisen olympiavoittajan Siiri "Äitee" Rantasen mukaan Siirin hiihdoksi.