Aikataulut ja lipputuotteet

Aikataulut

Joensuu - Tohmajärvi - Savonllinna vuorojen aikataulu. Ensimmäisellä sivulla on Joensuu - Tohmajärvi - Savonlinna suunta, toisella sivulla Savonlinna - Joensuu suunta. Mahdolliset muutokset aikatauluihin, esim. juhlapyhien ajan liikennöinti, tarkista tästä.

Linja-autojen aikataulut Itä-Suomen alueella 4.6.2018 alkaen.


Kyytiä kyliltä antavat koulupäivinä ajettavat bussivuorot sekä taksilla ajettavat ns. kyytitakuuvuorot.

 

Matka.fi (Liikenneviraston ylläpitämä palvelu)

HUOM. Waltti-liikenteen juhannuksen ajan ajopäiväkalenterit eivät ole päivittyneet Matka.fi -palveluun. Reittiopas näyttää juhannusaatolle kaikki arkipäivävuorot, kun todellisuudessa ajetaan vain muutama lauantaiaikataululla ajettava vuoro ja juhannuspäivänä ei ollenkaan. Katso Elyn sivuilta lisätietoja.
 

Matkahuollon hakupalvelu
Aikataulutiedot Tohmajärven kautta kulkevien vuorojen osalta erittäin puutteelliset. Sen sijaan esim. Joensuu- Helsinki aikatauluja löytyy. Katso sivun alusta kohta aikataulu.
Joensuun Matkahuolto / Aikataulut 0200 4000
Itäranta 6, 80100 Joensuu

Facebookin kautta toimii Kimppakyyti Tohmajärvi-Värtsilä-Kitee-Joensuu -ryhmä

Matkahuollon toimipiste Tohmajärvellä:

Mh-asiamies

Suomen Tavaratori Oy

Järnefeltintie 8, 82600 TOHMAJÄRVI

0400 758 759

Aukioloajat: ma-pe klo 9:00-17:00, la 9:00 - 16:00

Lipputuotteet

Maakuntalipun ja Keski-Karjalan seutulipun myynti loppui 31.7.2017. Tilalle on tullut Waltti-kortti.

WALTTI -kortti

Uusi lipputuote on Waltti-kortti. Se kelpaa ns. Ely-liikenteessä, jota kaikki Tohmajärven kautta kulkevat vuorot ainakin talvikautena 2018 ovat. Waltti-kortille voi ladata kausilipun, joka on voimassa 30 peräkkäistä vuorokautta ja jonka voi ostaa yhdelle tai useammalle vyöhykkeelle. Waltti-kortilla voi olla kausilipun lisäksi myös arvolippu, jolla matkustaminen on käteismaksua edullisempaa.

Walttiliikennettä varten Pohjois-Karjala on jaettu maksuvyöhykkeisiin. Tohmajärvi kuuluu pääosin D-vyöhykkeeseen. Osa kunnasta kuuluu E-vyöhykkeeseen. Tohmajärvi-Joensuu -välillä kuntakausilipun hinta 125 €  ja aikuisten arvolipun hinta 5,90 € kertalipun ollessa 8,50 €.

Lippu hankitaan Carelicumista. Korttimaksu on 7 €. Kortin voi ladata voi myös bussissa. Lataus maksaa noin 3 €. HUOM. Walttikortin voi hankkia tai ladata nyt myös netin kautta.

Carelicum
Waltti-korttien myynti ja lataus
Koskikatu 5, Joensuu
ma-pe 10-16.30
013 267 5222