Työllisyyspalvelut kesätyöllistäminen

Työllisyys Kesätyöllistäminen

 

Nuorten kesätyöllistäminen

Tohmajärven kunta tarjoaa vuosittain 70-90 tohmajärveläiselle nuorelle kesätyömahdollisuuden palkkaamalla nuoria kunnan omiin toimipisteisiin erilaisiin avustaviin tehtäviin sekä maksamalla yrityksille ja yhdistyksille kesätyötukea.
 

Kunnan kesätyöpaikat

Tohmajärven kunta palkkaa vuosittain noin 20 tohmajärveläistä 16-25 -vuotiasta nuorta kesätöihin. Etusija on alle 19-vuotiailla nuorilla, joilla ei ole aikaisempaa palkkatyökokemusta.

Kesätöitä on tarjolla kiinteistöhuollossa, ruoka- ja siivouspalveluissa, nuoriso- ja liikuntapalveluissa, museolla sekä musiikkiopistolla ja kirjastolla. Kesätöitä voit hakea sähköisellä lomakkeella. Voit myös pyytää kunnasta paperilomakkeen, yhteystiedot sivun lopussa. Hakuaikaa on maaliskuun loppuun.

Nuori, voit hakea kesätöitä myös yrityksistä ja yhdistyksistä. Huom. Kunnan tukea ei kuitenkaan voi saada yritys/yhdistystyöllistämiseen, mikäli nuori on saanut kunnasta työpaikan.
 

Nuorten kesätyöllistämistuki yrityksille ja yhdistyksille

Kunta tukee yritysten, myös maatilojen, ja yhdistysten nuorten kesätyöllistämistä myöntämällä avustusta palkkauskuluihin. Avustus on 50 % palkkauskustannuksista, kuitenkin enintään 250 €/nuori ja sitä voi saada enintään kolmesta tohmajärveläisestä nuoresta/työnantaja. Avustuksen haku päättyy huhtikuun lopussa. Tässä tarkemmat ohjeet ja hakulomake.

Yhteystiedot

Sari Vesanen

työllisyyskoordinaattori
050 433 5802
sari.vesanen@tohmajarvi.fi

PTV-sisältö